Video : Tipsbladet
Superliga

Ny FC Nordsjælland-træner: Jeg var aldrig i tvivl

Jens Fønsskov Olsen var ikke et sekund i tvivl om, at det var det rigtige for ham, at takke ja til at blive ny cheftræner i FC Nordsjælland.

Som Tipsbladet kunne afsløre tidligere på formiddagen, har FC Nordsjælland præsenteret Jens Fønsskov Olsen som ny cheftræner.

Det skete efter skarp konkurrence med den tidligere hollandske landsholdsspiller Johnny Heitinga, der står uden klub, men senest var assistenttræner i West Ham.

Valget faldt alligevel til syvende og sidst på Jens Fønsskov Olsen til stor glæde for hovedpersonen selv. 

-  Først og fremmest er jeg meget glad for og stolt over at kunne træde ind i den nye sæson som cheftræner. FCN er en virkelig spændende klub, som er inde i en spændende udvikling, og da muligheden for at tage endnu mere ansvar for den udvikling bød sig, var jeg ikke i tvivl, siger den nye FCN-træner og tilføjer. 

- Jeg ved, at klubben har været rigtig grundig i processen, og det gør mig bare endnu mere sikker på, at det er det rette match. 

Jens Fønsskov Olsen kommer til fra en rolle som assistenttræner i FC Nordsjælland, og det er derfor også en træner, der kender holdet, spillerne og klubben rigtig godt.

Den nye FC Nordsjælland-træner begyndte sin trænerkarriere i 2009 som U19-cheftræner for Lyngby, og har ligeledes været cheftræner for Danmarks U19-landshold. 

Du kan læse meget mere om, hvorfor valget faldt på lige netop Jens Fønsskov Olsen HER.