Video : Tipsbladet
Superliga

- Vil vise at FCM kan satse på mig

Franculino ser sig selv som en spiller, der nemt kan omstille sig.

FC Midtjylland har igennem deres historie haft en del forskellige med nummer 17 på ryggen. Senest med Mads Døhr Thychosen, men også folk legender som Mads Albæk og Urmas Rooba.

Nu er der kommet en ny i form af angriberen Franculino, der er blevet hentet ind fra Benfica. I et interview på FCM's hjemmeside efter de første par dage i klubben fortæller han lidt om, hvem han er.

- Jeg er hurtig, kan score mål og har en evne til at omstille mig til de hold, jeg spiller på, så jeg passer ind i den givne spillestil, lyder det fra angriberen fra Guinea Bissau, som slår fast, at han ikke er kommet for at sidde på bænken.

- Først og fremmest vil jeg bevise mig her i Midtjylland. Jeg vil gøre mig fortjent til spilletid og vise klubben, at jeg er en, de skal satse på allerede i denne sæson, siger Franculino.

Endvidere peger han på, at han har det godt fysisk og glæder sig til at vise sig frem i opstarten forud for den kommende sæson, hvor midtjyderne blandt andet skal prøve kræfter med kvalifikationen til Conference League.

I sin tid i Benfica nåede den 19-årige angriber ikke at få debut for førsteholdet, men han spillede 16 kampe for deres U23-mandskab, hvor han scorede 13 kasser. Derudover kan han se tilbage på at have vundet Youth League med dem.

Franculino er kommet til FCM på en fri transfer.

FC Midtjylland har desuden fået Kristoffer Olsson ind på en permanent aftale. Læs mere om hans målsætning for den kommende sæson her.