• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-boss: Har en aftale med Sabbi fra 1. juli, og det forholder vi os til

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den fynske Superliga-klub har ikke taget stilling til situationen med Emmanuel Sabbi endnu. De forholder sig til, at amerikaneren skifter til OB den 1. juli, siger sportschefen.

Af Victor Risager

Skal Emmanuel Sabbi spille i Hobro IK eller OB i juli?

Den amerikanske kantspillers kontrakt med Hobro udløber den 30. juni, hvorefter han skifter til OB, og dermed skal Hobro IK måske undvære Sabbi den sidste måned af sæsonen. Efter coronapausen bliver Superliga-sæsonen nemlig først færdigspillet i juli – altså efter Sabbis skifte til OB.

Hobro har meddelt, at de håber på at holde på Sabbi resten af sæsonen, men i OB forholder man sig til, at amerikaneren har kontrakt i den fynske klub fra og med den 1. juli. Det fortæller sportschef Michael Hemmingsen til podcasten Stemmer fra Ådalen

Læs også:David Nielsen jubler over genstart: Havde været frygteligt at få tildelt bronze

- Vi har ikke forholdt os til andet end, at situationen er, som den er. Vi afventer selvfølgelig Divisionsforeningen og Spillerforeningen, hvis der skulle komme noget derfra. Det er det, jeg kan sige om det. Vi glæder os meget til, at Sabbi bliver en del af OB, men lige nu er der ikke taget stilling til, hvad vi skal gøre i situationen, siger Michael Hemmingsen til Stemmer fra Ådalen og tilføjer:

- Vi har en aftale med Sabbi fra 1. juli, og det forholder vi os til. Så må vi se, hvordan og hvorledes situationen udvikler sig. Vi har ikke taget stilling til noget andet, for der er ikke kommet noget fra Divisionsforeningen eller Spillerforeningen eller andre.

Michael Hemmingsen vil ikke afsløre, om OB har hørt fra Hobro IK endnu.

Læs også:Overblik: Sådan ser slutspillet i Superligaen ud

- Det har jeg ikke nogen kommentarer til. Det er en tid, hvor vi skal forholde os til. Vi har også Jacob Barrett og Kingsley Madu med kontraktudløb, så der er flere ting i denne situation, som vi er opmærksomme på, men som vi ikke har taget stilling til endnu, siger han til Stemmer fra Ådalen. 

Emmanuel Sabbi, 22 år, har skrevet under på en fireårig aftale med OB.  

Læs også:Transferkongerne: Angriber scorede kassen til lille Hobro

Læs også:Trist eller på toppen: Hvem står stærkest i de otte Superliga-kampe?

Læs også:Superliga-profiler er trygge ved genstart: Heldige at bo i det land, vi gør

Superliga

Mere Superliga

Fokus