Foto: Jan Christensen/Getty Images
Superliga

OB-målscorer: Vi er sindssygt skuffede

Fynboerne havde tre point i lommen, da Jeppe Tverskov lavede selvmål i dommerens tillægstid.

De var på vej mod en sejr over Superligaens nummer et, men topholdet havde også marginalerne, da Stefan Gartenmanns afslutning blev rettet af og gik i mål.

Det endte 1-1 mellem OB og SønderjyskE, efter Jeppe Tverskovs selvmål i dommerens tillægstid havde udlignet Jens Jakob Thomasens scoring til 1-0, der faldt syv minutter før tid.

OB-målscoreren var efterfølgende ærgerlig over de spildte point.

Læs også:Frustreret AaB’er: Vi skulle have haft tre point

- Vi er selvfølgelig sindssygt skuffede over, at vi endte med at smide de tre point væk, sagde Jens Jakob Thomasen efter opgøret i et tv-interview med TV3 Sport.

- Vores første halvleg er god, og det er også os, der overvejende er i teten i anden halvleg. Overall var det ikke prangende, men vi havde fortjent tre point, forklarede Jens Jakob Thomasen, der var irriteret over det udlignende mål:

- Det er en lang bold, som falder ned foran feltet. De afslutter, Oliver (Christensen) parerer, og den falder udt il en SønderjyskE-spiller. Det er tungt.

Læs også:AaB og FCN spiller uafgjort i velspillet opgør

Med det uafgjorte resultat er OB nummer otte i Superligaen med 11 point for ni kampe, mens SønderjyskE fortsat topper ligaen med 18 point for ni kampe. FC Midtjylland kan dog tage førstepladsen, hvis holdet vinder i Aarhus.

OB's næste opgør er en udekamp mod Randers FC fredag aften, mens SønderjyskE søndag får besøg af FC København.

Læs også:Bedst og værst: Få lyspunkter i sløj kamp i Odense

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da OB og SønderjyskE mødtes

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da AaB fik besøg af FC Nordsjælland