• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB skriver lang kontrakt med Troels Kløve: Han er en kulturbærer

Foto: Getty Images

OB har forlænget aftalen med den 29-årige midtbaneprofil.

Af Victor Risager

Kort før transfervinduets lukning har OB sikret sig, at Troels Kløve også er i klubben i de kommende år. 

Den 29-årige midtbanespiller har nemlig forlænget sin aftale med klubben, så han spiller sine hjemmekampe i Odense indtil sommeren 2024. Det meddeler klubben på sin hjemmeside.

Troels Kløve har været i OB i to år, siden han kom til fra SønderjyskE, men han er blevet en kulturbærer i klubben, mener sportschef Michael Hemmingsen. 

Læs også:Spotpris: Se OB - Vejle og AaB - AGF med Dplay

- Troels har været i klubben i over to år og beviste fra første færd, at han besidder de egenskaber, som vi sætter højt i klubben. Han er hårdtarbejdende, altid på farten, giver aldrig op og leverer altid et solidt stykke arbejde.

- Han er en ægte holdspiller, tager dybdeløbene i modstanderens felt og er ikke for fin til at rydde op i eget, når det for alvor brænder på. Med Troels får man altid en 100 % engageret indsats, og hans medspillere kan altid stole på ham. Han er efterhånden en kulturbærer i klubben, og vi er meget glade for, at vi nu har papir på hinanden et godt stykke ud i fremtiden, siger sportschef Michael Hemmingsen om kontraktforlængelsen. 

Troels Kløve glæder sig også selv over kontraktforlængelsen. 

Læs også:Issam Jebali er månedens spiller i 3F Superligaen

- Det faldt mig meget naturligt at lave en længere kontrakt med OB. Jeg har altid følt mig godt tilpas i klubben, og jeg kan lide den måde, vi spiller fodbold på. Der er masser af fart i spillet, og det passer godt til mig. Samtidigt får jeg lov til at arbejde i begge ender af banen, og jeg ønsker virkelig fortsat at være en del af et meget spændende projekt her i OB.

- Vi har rykket os meget som klub i de sidste to sæsoner, og der er nu kommet nye faciliteter til, som gør det endnu mere tiltrækkende at spille her. Vi har et godt hold med både rutinerede kræfter og nye, unge talenter, og jeg vil gerne være med til at sparke OB op i top seks, hvor vi hører hjemme. Jeg er glad for, at fremtiden er på plads i en god rum tid, og så gælder det bare om at knokle videre for klubben, byen og fansene, siger han. 

I alt har Troels Kløve spillet 79 kampe for OB med 13 mål til følge.  

Læs også:Startopstillinger: SønderjyskE lader farlig angriber blive på bænken mod Lyngby

Læs også:Optakt: AaB - AGF

Læs også:AaB-anfører: Patrick Olsen passer perfekt ind i frembrusende AGF