OB'er vikarierer i angrebet: Jeg har det bedst på kanten
Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

OB'er vikarierer i angrebet: Jeg har det bedst på kanten

Med udlejningen af Thomas Mikkelsen og Rasmus Festersens skade fattes OB pludselig angribere. Det betyder en vikartjans til Joan Simun Edmundsson, men han vil helst spille på kanten.

Der er mangel på angribere i OB i øjeblikket. Rasmus Festersen er skadet, og Thomas Mikkelsen er lejet ud til Dundee United FC. Det betyder, at Anders K. Jacobsen er eneste regulære angriber i truppen, og at Joan Simun Edmundsson må vikariere på toppen.

Det har han det fint med, men han mener ikke selv, han er en varig løsning som en af de to frontløbere.

- Jeg ser mig selv som et alternativ i angrebet, selv om jeg har fundet mig bedre tilpas i OB på højre kant. Det er fint med mig, men vi skal huske på, at Rasmus Festersen er ude i øjeblikket, siger Jóan Símun Edmundsson til Sport Fyn.

Selv om Edmundsson primært har begået sig på kanten i OB, er pladsen helt i front ikke uvant for ham. På det færøske landshold spiller han typisk i angrebet, men her er han rolle anderledes, da han er ene mand i frontlinjen.

- Jeg har ikke prøvet det så meget sammen med en angrebsmakker. Enten har jeg spillet alene eller ligget som en 10'er bag ved en angriber i min karriere hidtil. Når man er alene skal man ofte lægge bolden af til folk, der kommer bagfra, mens man med to i front skal være tæt på hinanden og i samspil med hinanden, siger han.