Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: AaB henter norsk midtstopper i Sverige

AaB lejer den norske forsvarsspiller Daniel Granli i AIK.

AaB er klar med sommerens femte nyerhvervelse.

Den nordjyske Superliga-klub har torsdag middag præsenteret den norske midtstopper Daniel Granli som ny spiller. 26-årige Daniel Granli er lejet for resten af 2020 i den svenske hovedstadsklub AIK.

Daniel Granli har en fortid i Stabæk sammen med AaB's sportschef Inge André Olsen, og nu genforenes de altså under nordjyske himmelstrøg.

Læs også:Salgsligaen: FC-klubberne topper, mens Brøndby og AGF flopper

- Vi har i sagens natur et indgående kendskab til Daniel Granli, og vi er glade for i første omgang at tilknytte ham på en lejeaftale. Daniel er en hurtig og dygtig forsvarsspiller, der også er god på bolden, og så er han alsidig og kan dække næsten alle pladser i forsvarskæden, hvilket helt sikkert vil styrke os, siger Inge André Olsen i en pressemeddelelse.

Nordmanden ser frem til at tørne ud for AaB.

- Jeg kender jo Inge fra tidligere, og da jeg hørte om AaB’s henvendelse, var jeg straks interesseret i at tage næste skridt i min karriere. Jeg har kun hørt godt om klubben og byen, og dette blev også bekræftet af mine samtaler med Iver (Fossum, red.), der virkelig trives her, siger Granli og fortsætter:

Læs også:AaB-angriber overvejer klubskifte: Selvfølgelig kigger jeg også andre veje

- Derfor glæder jeg mig over at have fået denne mulighed. Jeg deler klubbens ambitioner om at være en del af toppen i 3F Superligaen, og jeg vil gøre alt for at bidrage bedst muligt til holdet.

Daniel Granli har været fast mand for AIK i denne sæson, men sad dog på bænken i hovedstadsklubbens seneste opgør mod BK Häcken i lørdags. 

AIK oplyser på klubbens hjemmeside, at der findes en købsoption i lejeaftalen med AaB. 

Læs også:Historiens største pokalsensation: Spillere satte grill og hegn frem før kampen

Læs også:Medie: Norsk landsholdsspiller spøger i AaB og FC Midtjylland

Læs også:Sviatchenko om Celtic-comeback: Hvis de ringer, er jeg klar