• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Officielt: FC Midtjylland henter Daniel Høegh

Foto: Getty Images

FC Midtjylland præsenterer den tidligere OB-profil Daniel Høegh

Af Victor Risager

FC Midtjylland har sen mandag aften præsenteret en forstærkning til forsvaret. De henter således Daniel Høegh tilbage til Danmark efter et udlandsophold.

Det bekræfter midtjyderne på sin hjemmeside.

Læs også:FCN præsenterer Johan Djourou: Detaljegraden minder mig om Arsenal

FC Midtjylland råder nu over fire forsvarsspiller, og Daniel Høegh bliver vigtig i forbindelse med midtjydernes travle efterår, forklarer sportschef Svend Graversen om transferen. 

- Med det kampprogram, vi har i vente i efteråret, er det vigtigt at være sikret på alle positioner i forhold til belastning og eventuelle skader. Det er en sikring til et i forvejen rigtigt stærkt setup i midterforsvaret, hvor Daniel Høegh skal konkurrere med fire dygtige centerforsvarere. Vi vil gerne præstere i alle turneringer, og det kræver en bred trup, forklarer Svend Graversen til fcm.dk og tilføjer:

Læs også:Horsens-boss bekræfter: Selvfølgelig er Okosun et emne

- Det er en spiller, som har bevist sig i både den hollandske og schweiziske liga. Derfor er vi selvfølgelig meget tilfredse med at have fået muligheden for at lave en god aftale med Daniel Høegh. 

Daniel Høegh, 29 år, har en fortid i OB, mens han i de seneste fem år har spillet for FC Basel og SC Heerenveen. Nu glæder han sig over at være vendt tilbage til Danmark for at spille i FC Midtjylland. 

- Da jeg hørte om interessen fra FC Midtjylland, tænkte jeg med det samme, at det var super spændende. Der var ikke så meget betænkningstid i forhold til at blive en del af klubben. Jeg kender mange af de værdier, FCM står for, og det er et godt match med mig. Jeg glæder mig til at bidrage både som spiller og menneske, fortæller Daniel Høegh til fcm.dk.

Læs også:Transferdeadline: Så vilde bliver de sidste timer

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Læs også:Avis: FC Midtjylland afviser AaB-bud på Ronnie Schwartz