Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Sørloth er på plads i Leipzig

Alexander Sørloth er nu blevet bekræftet som ny spiller i Bundesliga-klubben RB Leipzig.

Den tidligere FC Midtjylland-spiller Alexander Sørloth har for kort tid siden fået sendt en video ud til Trabzonspor-fansene, som åbnede op for, at nu var tiden inde til at skifte til Bundesligaen.

Det er nu noget, som er faldet på plads, og Leipzig har præsenteret nordmanden på deres twitter-konto.

I forbindelse med skiftet havde Sørloth taget meget pæn afsked med den tyrkiske klub, som han var udlejet til fra engelske Crystal Palace.

Læs også:Sørloth tager afsked med Trabzonspor: Min drøm er Bundesligaen

- Selvom Trabzonspor har behandlet mig som deres søn, så har jeg drømme og mål med min karriere. En af dem er at komme til at spille i den tyske Bundesliga. Det er en meget stærk liga. En af de bedste i verden, siger han og fortsætter:

- Så det er med tungt hjerte, at jeg har valgt dette, men jeg er nødt til at tænke på min karriere, og jeg vælger ikke Tranzonspor fra. Jeg vælger at tage det næste skridt i min karriere. Det håber jeg at alle kan forstå, lyder det fra Alexander Sørloth.

FC Midtjyllands solgte Sørloth tilbage i januar 2018, og det har indbragt midtjyderne over 120 millioner kroner, når man indregner forskellige bonusser. Nu kan der derfor være mere på vej til dem, hvis der er lavet en videresalgs-aftale.

Læs også:Medie: Champions League-klub præsenterer Sørloth senest onsdag


Læs også:Yussuf Poulsen svær at lokke fra Leipzig: Kun et par håndefulde klubber kan

Læs også:Tyrkere skal mødes med Leipzig, Tottenham og Crystal Palace om Sørloth

Læs også:Underlig sag om Sørloth: Disciplinærproblemer og transferbud