Video : Tipsbladet
Superliga

Opfordrer FCK: Hent tidligere Superliga-stjerne

Kenneth Emil Petersen mener, at "PC" og kompagni bør forsøge at lokke tidligere Superliga-stjerne tilbage til Danmark.

FC København har de seneste år nydt godt af tidligere AGF-spillere. Jens Stage blev en stor profil i hovedstaden, før han blev solgt til tysk fodbold, og både Kamil Grabara og Kevin Diks er faste på holdkortet i øjeblikket.

Og nu råder Viaplay-ekspert Kenneth Emil Petersen “løvernes” sportsdirektør Peter Christiansen til at hente endnu en tidligere AGF-spiller.

Nemlig midtstopperen Yann Aurel Bisseck, som århusianerne i sommer solgte til storklubben Inter.

- Jeg har valgt at kigge mod midterforsvaret. Det har været meget udskældt, midterforsvaret, men nu har jeg løsningen. Det kommer til at kræve lidt af “PC”. Han skal lige i gang med overtalelsesevnerne. Men jeg har taget Bisseck fra Inter, lyder det fra Kenneth Emil Petersen i Viaplay-programmet “Transfer”.

- Nu får jeg noget galt i halsen, det kommer aldrig til at ske, indskyder medekspert Ken Ilsø.

Og “KEP” erkender også, at det ser svært ud.

- Jeg ved det godt. Han er 22 år, har kontrakt til 2028. Han har fået sølle to indhop af i alt otte minutter, men problemet for mig er, at Inter spiller i onsdags i Champions League mod Salzburg, og der starter han inde. Jeg håbede, han blev flået ud i pausen, men jeg har lavet min research og kan forstå, han spiller en super første halvleg, men har et gult kort og derfor bliver skiftet ud i pausen. Men det, jeg kan læse, er, at han greb chancen og gjorde det rigtig godt, siger Viaplay-eksperten og tilføjer:

- Jeg siger bare, at han skal have noget spilletid.

Yann Aurel Bisseck, 22 år, nåede at spille to sæsoner i AGF, og det blev til seks mål i 68 kampe for århusianerne. I sommer skiftede han for godt og vel 52 millioner kroner til Inter.