• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Opstillinger til SL-brag: Thomasberg ryster posen

Foto: René Schütze/Getty Images

Vi er klar med opstillingerne til opgøret mellem OB og FC Midtjylland.

Af Kenneth Jensen

De gik begge glip af mesterskabsspillet i Superligaen, så nu kæmper OB og FC Midtjylland om at ende som nummer syv, der giver retten til en kamp mod et hold fra mesterskabsspillet om en plads i Europa i næste sæson.

For udeholdet FC Midtjylland er det nye tider, da det er Thomas Thomasberg, der har overtaget jobbet som cheftræner. Han er skiftet fra Randers FC.

Og Thomasberg blander kortene i sin første startopstilling.

For det første er der ny keeper i kassen, da Jonas Lössl sidder ude med karantæne. Og så er han også uden backerne Joel Andersson og Paulinho, mens også angriberne Astrit Selmani og Junior Brumado er ude med skader. Så nogle af udskiftningerne er han tvunget til, andre har han selv valgt.

Aral Simsir, Victor Bak Jensen og Edward Chilufya er henvist til bænken. Der er derudover lidt usikkerhed, om  der spilles med en tre- eller en firebackkæde i forsvaret, ligesom det både kan være fire eller fem på midtbanen. Men sikkert er det i hvert fald, at det er disse 22 herunder, der starter fredagens opgør.

OB: Hansen - Grubbe, Paulsen, Ivancevic, Adelgaard - Manneh, Thrandarson - Breum, Frøkjær-Jensen, Tongya - Sabbi

FC Midtjylland: Olafsson - Dalsgaard, Gartenmann, Juninho, Døhr Thychosen - Olsson, Martinez, Gigovic, Sørensen - Isaksen, Heiselberg