Superliga Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

På vej væk? FC København-træner giver status på Pierre Bengtsson

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Pierre Bengtsson ligner et tredjevalg på venstre back i FC København. Jess Thorup giver her en status på svenskeren.

Af Ole Hoffskov & Sebastian Stanbury

FC København har tre venstrebacks, hvis man ellers fortsat regner Nicolai Boiliesen som et medlem af flokken, og det er selvsagt en del. Muligvis også for mange.

Efter Bryan Oviedos genfødsel ligner Pierre Bengtsson tredjevalget på positionen, og svenskeren, der spillede 45 minutter mod AGF onsdag, var sorteret helt fra i FC Københavns første to testkampe frem mod forårssæsonen. 

Det er ikke ideelt for en spiller, der drømmer om at komme med Sverige til EM til sommer, men FCK-træner Jess Thorup regner med ham i foråret.

Læs også:Avis: Stor profil kan vende tilbage til Superligaen

- Han spiller 45 minutter i dag (onsdag, red.), og det gør han godt. Hvad der sker den sidste uge i transfervinduet, kan jeg ikke rigtig udtale mig om. Ikke andet end at dem, der er her lige nu, forventer jeg også er her til den første kamp mod Aalborg, siger Thorup til tipsbladet.dk.

FC København-træneren forventer ikke den store aktivitet i hovedstaden frem mod mandag, hvor transfervinduet smækker i.

- Vi har fået Bundu ind, og det er vi sindssygt glade for. Det giver os en ny dimension rent offensivt, for han har nogle kompetencer, som vi ikke havde i forvejen. Og så kommer vi til, som vi altid gør, at holde øje med, om der noget kvalitet derude, som vi kan bruge til noget. Ellers er vi rigtig godt tilfreds med det, vi har, og vi glæder til at gå ind i sæsonen med det, lyder det fra Jess Thorup.

Læs også:Breaking: AGF henter sportschef hos Superliga-konkurrent

Mustapha Bundu er det hidtil eneste nye ansigt i FC København i dette transfervindue. Til gengæld har vicemestrene taget afsked med Ragnar Sigurdsson, Ahmed Daghim, Alexander Hjælmhof og Robert Mudrazija. 

FC København har angiveligt afgivet et bud på den tidligere danske landsholdsspiller Lukas Lerager - det kan du læse mere om her

Læs også:FC København-profil: Jeg spiller for at komme til udlandet igen

Læs også:David Nielsen vil have nye AGF-stjerner hurtigt op i gear

Læs også:AaB-boss om transfervarm profil: Der skal mere end 19 millioner til