• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Riddersholm holder igen: Derfor er SønderjyskE stadig en overlevelses-klub

Foto: Getty Images

Glen Riddersholm har ikke travlt med at udråbe SønderjyskE som en top 6-klub. Først er der nogle områder, som skal på plads.

Af Oliver Okstrøm

I sidste sæson hentede SønderjyskE klubbens første trofæ, da de vandt pokalturneringen efter en finalesejr over AaB. I denne sæson har de leveret flot i Superligaen, hvor de er sikret en tredjeplads halvvejs igennem grundspillet.

Samtidig var holdet ubesejret på hjemmebane i over et år indtil FCK vandt i sidste uge. Alligevel vil sønderjydernes cheftræner Glen Riddersholm ikke være med til hæve klubbens målsætning til mere end overlevelse.

Læs også:Kanstrup trods sejr: Der skete det som ikke må ske

Det fastslår han i et interview med Eurosport 2, hvor han peger på, at det endnu ikke er realistisk for klubben at indtræde i en ny rolle som top-6 hold.

- (Der er vi red.) Ikke på papiret. Hvis du kigger økonomi og gearingen der skal til, så vi for alvor kan gribe ind i det, lyder det fra Glen Riddersholm.

Læs også:Sønderjyske vinder og bryder skidt stime mod FCN

- Hvorfor skal vi gå ud i en klub, der har været en overlevelsesklub i så mange år og begynde at tage det. Der har man haft nogle eksempler på det. Det skal vi, når vi er gearet til det, og der er rigtig mange ting, som vi ikke er gearet til. Som jeg har sagt mange gange, så går jeg ikke på job for at skabe en god sæson. Jeg går på job for at skabe et bæredygtigt fundament, siger Sønderjyske-træneren.

Han peger desuden på, at det handler om budgettet og faciliteterne, som skal være på plads, og at man er i fuld gang med at få den del på plads.

SønderjyskE vandt søndag med 2-1 over FC Nordsjælland. 

Læs også:Bedst og værst: Dommedagshug og sløj profil i SønderjyskE-FCN

Læs også:Riddersholm forsvarer profil: Det er klassisk dansk smålighed

Læs også:Flere millioner på spil for SønderjyskE i Superliga-kamp