Video : Tipsbladet
Superliga

Roony kan erstatte verdensstjerne

Tipsbladet.dk giver dig hver dag de varmeste rygter fra international fodbold.

Roony Bardghji fra FC København til PSG
Note: PSG skal snart i gang med at finde en erstatning for Kylian Mbappé, der ser ud til at være fortid i den franske storklub. Mbappé-afgangen kommer til at frigive en masse penge, og nogle af dem vil PSG måske bruge i FC København. PSG skulle nemlig have set sig varm på Roony Bardghji, der jagtes af flere storklubber.
Sandsynlighed: Middel
Kilde:  Le10 Sport

Viktor Gyokeres fra Sporting til Arsenal
Note: Svenske Viktor Gyokeres har præsteret flot i Sporting, hvor han i denne sæson har scoret 18 mål og lavet syv assister i 22 liga-kampe. Det har skabt interesse fra Arsenal, der gerne vil hente ham til sommer.
Sandsynlighed: Middel
Kilde:  Fichajes

Josh Sargent fra Norwich til Brentford
Note: Det er langt fra usandsynligt, at Ivan Toney forlader Brentford til sommer, og Thomas Frank og co. skal derfor overveje potentielle erstatninger. En af dem skulle angiveligt være amerikanske Josh Sargent, der imponerer i Norwich i Championship.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football.London

Andy Robertson fra Liverpool til Bayern München
Note: Andy Robertson er blevet sat i forbindelse med et skifte til Bayern München, der kan miste Alphonso Davies til sommer. Liverpool er dog ikke bekymret over at miste skotten, da man snart vil forlænge hans kontrakt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Football Insider