• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Tipsbladet.dk

Rundens Hold i Superligaen - 8. spillerunde

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet.dk er klar med Rundens Hold i Superligaen.

Af Tipsbladet.dk

Endnu en landskampspause venter forude, og spillerne har muligvis også brug for lige at puste ud efter en hæsblæsende runde.

Rundens hovedkamp i Herning vandt FC Midtjylland overbevisende med 4-0 over FC København i Jess Thorups Superliga-debut, og andetsteds forsvarede SønderjyskE førstepladsen med en sikker 3-0'er over kriseramte AC Horsens. Brøndby IF vandt en tiltrængt sejr, mens det også blev til tre point til AaB og AGF. FC Nordsjælland og Vejle delte i porten i rundens eneste uafgjorte kamp.

Vi har set nærmere på de bedste individuelle præstationer.

Her følger Rundens Hold i Superligaen for 8. spillerunde - sat op i en 4-4-2-opstilling:

Målmand: Thomas Mikkelsen, Lyngby Boldklub (2)
Lyngby tabte i sidste ende til 1-2 til AGF, men havde det ikke været for Thomas Mikkelsen, havde de kongeblå tabt langt større. Syv redninger diskede veteranen op med i løbet af de 90 minutter, og flere af dem var spektakulære. Thomas Mikkelsen er med afstand den keeper, der har reddet flest bolde i indeværende sæson. 

Læs også:Avis: Ståle Solbakken fyret over telefonen

Højre back: Alexander Bah, SønderjyskE (3)
Alexander Bah er storspillende for Superligaens tophold i øjeblikket. Mod AC Horsens havde han både et mål og en assist i støvlerne, og det var desuden værd at bemærke, at han også passede sine defensive pligter på fornem vis. Ingen spillere erobrede flere bolde i otte runde end Alexander Bah. 

Central forsvarer: Daniel Granli, AaB (1)
Nordmanden spillede sin hidtl bedste kamp for AaB. Daniel Granli stod godt i vejen for Randers-spillerne, og han var rolig på bolden. Granlis kontrakt med AaB udløber lige om lidt - mon ikke, at den snart bliver forlænget. 

Central forsvarer: Patrick Banggaard, SønderjyskE (1)
SønderjyskE's defensiv afværgede det hele mod AC Horsens, og Patrick Banggaard gik igen forrest med en stor præstation. Banggaard lavede 10 clearinger, og vandt syv hovedstødsdueller. Spiller med et stort overskud i øjeblikket.

Venstre back: Blas Riveros, Brøndby IF (1)
Brøndby-fansene græder med det ene øje efter Blas Riveros Superliga-debut. Paraguayaneren præsenterede sig som en yderst lovende back mod OB, hvor han også scorede et fint mål, men 20 minutter før tid gik han i stykker, og det ligner, at han er ude i lang tid med en knæskade. Synd og skam for Blas Riveros og for Brøndby. 

Højre midtbane: Anders Dreyer, FC Midtjylland (2)
Anders Dreyer er blevet udtaget til landsholdet for første gang, og selv om han er med på et afbud, holder FC Midtjylland-profilen afgjort landsholdsklasse i øjeblikket. Mod FC København gjorde han fuldstændig, hvad der passede ham, og prikken over i'et var en fornem assist til PIone Sisto. 

Læs også:FCK-storaktionær lægger sig ned: FCM er Danmarks mest veldrevne klub

Central midtbane: Evander Ferreira, FC Midtjylland (1)
Brasilianeren har længe været en skygge af sig selv, men søndag lignede han pludselig sig selv. Og det gik hårdt ud over FC København. Det var Evander anno 2019, der løb rundt på banen, og det var med alt, hvad det indebar af lækre driblinger, flotte afleveringer og sågar et enkelt mål. Evander kreerede hele seks målchancer mod FC København - flest af alle i den forgangne runde. 

Central midtbane: Jesper Lindstrøm, Brøndby IF (4)
Et lyspunkt på Vestegnen og i hele Superligaen i denne sæson. Søndag leverede Jesper Lindstrøm sin kandidat til årets mål, der han tordnede bolden op i krydset mod OB, og han havde desuden et godt øje for medspillerne og for at finde de rigtige rum på banen. Lindstrøm har virkelig rykket sig i denne sæson. 

Venstre midtbane: Pione Sisto, FC Midtjylland (3)
FC København fik ikke ikke fingre i Pione Sisto i sommerens transfervindue, og søndag kunne de heller ikke fange ham inde på grønsværen. Sisto forlod MCH Arena med to mål i bagagen, og han har indtil videre været lige præcis den forstærkning, FC Midtjylland drømte om, da de snuppede ham for snuden af FCK. 

Angriber: Sory Kaba, FC Midtjylland (2)
Sory Kaba og FC Midtjylland ville formentlig ønske, de skulle møde FC København hver weekend. Den bomstærke forward rev løverne fra hinanden med et mål og to assists søndag aften, og han har nu scoret fem af sine ni Superliga-mål for FC Midtjylland mod FC København. 

Angriber: Wahid Faghir, Vejle Boldklub (1)
Vejles stortalent fik endelig åbnet sin målkonto i landets bedste række, da han udlignede til 1-1 mod FC Nordsjælland. Der hviler et stort ansvar på unge Faghirs skuldre i øjeblikket, da Vejle er hårdt ramt af skader i angrebet, så det var vigtigt for alle i Nørreskoven, at Wahid Faghir kom på måltavlen. 

I parentes bemærket er antallet af gange, som spilleren er blevet udvalgt til Rundens Hold i denne sæson.

Læs også:Forfærdede FCK-spillere: Det så skrækkeligt ud

Læs også:Lindstrøm om sit drømmehug: Ramte den faktisk ikke perfekt

Læs også:FC Københavns svage forfatning kommer bag på Thorup