• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Rurik Gislason vil væk fra Nürnberg: Interesse fra Danmark

Rurik Gislason vil væk fra Nürnberg: Interesse fra Danmark
Foto: Getty Images

Rurik Gislason skal væk fra FC Nürnberg i januars transfervindue, og der er interesse fra Danmark, hvor han har en fortid i Viborg FF, OB og FCK.

Af Ole Hoffskov

Med sine 181 kampe i Superligaen er Rurik Gislason den islænding, der står noteret for flest optrædener i Danmarks bedste fodboldrække. Fra 2007 til 2015 slog offensivspilleren sine folder i Viborg FF, OB og FC København.

De 181 kampe er blevet stående, siden Rurik Gislason forlod FC København til fordel for FC Nürnberg i 2015, men det er ikke utænkeligt, at der snart skal føjes flere kampe til.

29-årige Rurik Gislason kan stå foran et comeback i dansk fodbold i januars transfervindue.

- Han forlader FC Nürnberg i januar. Det er endnu uklart, hvad der skal ske, men Rurik vil rigtig gerne med Island til VM, og det kræver, at han får noget spilletid i foråret. Det er der ikke umiddelbart udsigt til i Nürnberg, så han skal væk, siger Rurik Gislasons agent, Magnus Agnar Magnusson, til tipsbladet.dk og tilføjer:

- Der er interesse fra Danmark, og det er der også fra Holland, Belgien og Tyrkiet. De danske klubber kan godt huske Rurik fra hans tid i Viborg, OB og FC København, og det er mit indtryk, at han har et fint navn i Danmark. Vi må se – det er slet ikke udelukket, at han finder en klub i Danmark.

For knap et år siden bragte tipsbladet.dk et interview med Rurik Gislason, hvor han gjorde det klart, at han har svært ved at se sig selv i andre danske klubber end FC København.

- Der er kun én klub for mig i Danmark. Det er FC København på nuværende tidspunkt. Der er danske klubber, der har spurgt, men jeg har sagt, at jeg kun vil spille for FCK i Danmark. Jeg havde det så godt i FCK, og jeg har meget respekt for klubben. Jeg havde det også fint i Viborg og OB, men jeg modtog meget respekt fra fansene i FCK. Det handler også om niveauet, for FCK spiller i toppen, men det er mest fordi, jeg havde det så godt i klubben. Det ville være synd at spille for en anden klub i Danmark, sagde Rurik Gislason den 6. januar til tipsbladet.dk.

Umiddelbart ligner Rurik Gislason ikke et oplagt emne for FCK i det kommende transfervindue, og dermed skal islændingen æde sine egne ord, hvis interessen fra Danmark skal munde ud i et klubskifte.

- Når man har spillet for FC København, er det svært at spille for en anden klub i Danmark, for det vil være på et helt andet niveau. Men Rurik er i en situation, hvor han selvfølgelig ikke bare kan vælge og vrage mellem alle klubber i verden, så hvis der kommer et godt tilbud fra Danmark, er jeg sikker på, han vil overveje det, siger agenten.

Rurik Gislason har haft en sløj sæson i Tyskland og har blot fået spilletid i tre ligakampe for FC Nürnberg i den tyske 2. Bundesliga. 


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus