Foto: Alex Pantling
Superliga

Se billedet: FCK-bosser i møde med Genk-stjerne

Noget kunne tyde på, at FC København lurer på en ny angriber.

FC København forstærker muligvis snart truppen med en ny angriber. 

I hvert fald florerer et billede lige nu på det sociale medie Twitter, hvor Peter Christiansen og Jess Thorup sidder sammen med 27-årige Cyriel Dessers. 

Tipsbladet har fået bekræftet af Glen Riddersholm, at det er Genk-stjernen, som du kan se på billedet. Riddersholm var indtil for nyligt assisterende træner i Genk. Tipsbladet erfarer desuden fra belgiske pressekilder, at det er angriberens agent Stijn Francis, som man også lige kan skimte på billedet i ly af Peter Christiansen. 

Se billedet nederst i denne artikel

Tipsbladet har forsøgt at få en kommentar fra FC København, men Superliga-klubben skriver, at de ikke kommenterer den slags. 

27-årige Cyriel Dessers har lige nu kontrakt i Belgien frem til 2025, og Jess Thorup har et fornuftigt kendskab til den måske kommende FC København-angriber. 

Cyriel Dessers var således en del af Genk-truppen, da den nuværende Superliga-træner stod i spidsen for den belgiske fodboldklub i fem kampe. 

Her startede angriberen på bænken i fire kampe, mens han startede inde i den sidste - og scorede. Han kom senest på måltavlen i søndags mod Club Brügge. Her tabte Genk med 2-3 i et opgør, hvor Andreas Skov Olsen blev dobbelt målscorer. 

Cyriel Dessers har også tørnet ud for FC Utrecht, Feyenoord, NAC Breda, Lokeren og Heracles, og han har scoret mange mål hele karrieren. I sidste sæson blev han samlet topscorer i Conference League med 10 mål. Her var han udlejet til finalisterne fra Feyenoord. I 2019/2020-sæsonen blev han delt topscorer i Æresdivisionen med 15 mål for Heracles.