• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Anders Dehn

Silkeborg sælger anføreren: Det var et stort ønske for ham

Foto: Getty Images

Mads Emil Madsen skifter til LASK i Østrig efter sæsonen. Både klubben og spilleren mener, at tiden er kommet til at skilles.

Af Anders Dehn

Silkeborg IF skal igen have ny anfører til næste sæson, når Mads Emil Madsen forlader klubben og Superligaen og i stedet flytte til Linz i Østrig. Her skal han spille for det lokale hold, LASK.

Selv om han både er kaptajn og en vigtig spiller på holdet, er tidspunktet til at sælge det rigtige. Det mener i hvert fald sportschef Jesper Stüker.

Læs også:Officielt: Silkeborg IF har solgt Mads Emil Madsen

- Det er med både glæde og vemod, vi tager afsked med Mads Emil, for han har udviklet sig til et spillemæssigt omdrejningspunkt på vores hold og er en fornem repræsentant for klubben.

- Men det er en del af vores strategi, at vores talenter skal videre, når tiden er til det, og tilbuddet er rigtigt. Begge forudsætninger er opfyldt her samtidig med, at det har været et stort ønske fra Mads Emil at teste talentet af i en udenlandsk klub, siger han i en pressemeddelelse.

Læs også:Silkeborg-keeper med uvis fremtid: Har ikke taget en beslutning

Madsen rejste i weekenden til Østrig for at gennemgå lægetjek og skrive kontrakt med LASK. Han har været hele vejen gennem klubbens ungdomsarbejde, siden han var 13 år, og også han mener, at tiden til at skifte videre var kommet.

- Jeg har haft nogle fantastiske år i SIF og har meget at takke klubben for. Men jeg har også på det seneste kunnet mærke, at tiden er inde til at prøve mig selv af på et højere niveau. Derfor er jeg også glad for, at det hele nu er faldet på plads, siger Mads Emil Madsen.

Skiftet finder officielt sted den 3. august, når transfervinduet i Østrig åbner igen.

Læs også:Mads Emil Madsen slår transferrekord i østrigsk klub

Læs også:Avis: Denne klub har købt Silkeborg-profil

Læs også:Silkeborg enig om salg af anfører Mads Emil Madsen