• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Sisto viser klip fra sin dokumentar: Kan forstå at I fortsat søger svar

Foto: Getty Images

Den tilbagevendte FC Midtjylland-spiller Pione Sisto er blevet hovedperson i en dokumentar om sin karriere.

Af Oliver Okstrøm

Pione Sisto har i den seneste tid været centrum for den måske mest særprægede transfersaga i dansk fodbold, hvor det altså endte med, at den danske kantspiller vendte hjem til FC Midtjylland efter fire år i spanske Celta.

I den forbindelse var han tæt på at skrive under med midtjydernes rivaler fra FC København, men i sidste øjeblik valgte Pione Sisto at sige nej til Ståle Solbakken og Co, hvorefter der gik næsten to uger, inden FCM kunne præsentere Sisto på et pressemøde på MCH Arena.

Her fortalte Sisto, at man ville få svar på, hvad der skete i Parken, ligesom det blev fortalt, at det hele var blevet filmet, hvilket også var tilfældet ved selve pressemødet, hvor der var et mindre kamerahold med Pione Sisto.

Læs også:Overblik: Superligaens sommertransfers 2020

Nu er der blevet løftet lidt af sløret for, hvad det skal ende med, og på Youtube ligger der nu en teaser for det, som venter fra Pione Sistos side. Her forklarer han også lidt om tankerne bag dokumentaren, som kommer til at hedde 'Pione VS Sisto'.

- Jeg har igennem de seneste år trukket store overskrifter verden over. Danmark har fået en fodboldspiller, som med sin historie og personlighed har givet anleding til store nationale debatter, gode grin og ikke mindst påvirket den politiske dagsorden. Men jeg er vel og mærke en helt almindelig person, som ikke andre med følelser, drømme og ambitioner, skriver han og fortsætter:

- I denne dokumentarserie vil I komme tættere på mig som person, fodboldspiller og ikke mindst offentlig person. I vil følge mig tæt og se verden gennem mine øjne. For jeg kan forstå, at I fortsat søger klare svar på, hvorfor jeg har været i mediernes søgelys gennem det meste af min fodboldkarriere samt historien bag, lyder det fra Pione Sisto.

Læs også:FCM-lejren roser Sistos indhop: Det tegner godt for os

Du kan se klippet fra dokumentarserien nederst i artiklen.

Læs også:Sisto styrer presset væk: Jeg skal selv invitere det ind

Læs også:Sønderjyske straffede FC Midtjylland i Superliga-premieren

Læs også:Superliga-spørgsmål: Hvordan kommer VAR fra start i Danmark?