Skidt optakt: Brøndby taber til tyskere

Brøndby IF tabte lørdag 3-1 ude mod Hansa Rostock.

Superliga-sæsonstarten nærmer sig for Brøndby IF, og lørdag mødte klubben fra Vestegnen den tyske 2. Bundesliga-klub Hansa Rostock i en træningskamp.

Mange Brøndby-fans havde taget turen sydpå for at overvære opgøret, men efter slutfløjt måtte de tage skuffede hjem.

Selvom Christian Cappis mod slutningen af første halvleg fik sørget for en pauseføring til Niels Frederiksens mandskab, blev kampen vendt på hovedet i anden halvleg, og til slut kunne Hansa Rostock juble.

Bare fem minutter efter pausen fik svenskeren Svante Ingelsson udlignet, og få minutter senere bragte landsmanden Nils Fröling hjemmeholdet i front.

Kort før tid blev kampen så lukket, da Brøndby blev ramt af en hurtig omstilling, som Ridge Munsy kunne afslutte og således score til 3-1, der også endte med at blive kampens slutresultat.

Brøndby møder allerede i morgen søndag Fremad Amager i en træningskamp, inden det gør løs i Superligaen mod AGF søndag i næste weekend.