Superliga Victor Risager

Skifter han nu? FCK'er vil tale fremtid med "PC"

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jens Stage regner med at sætte sig med Peter Christiansen for at diskutere midtbanespillerens fremtid i FC København denne sommer.

Af Victor Risager

Der har været stor udskiftning i FC København i løbet af sæsonen, men “Løverne” har formået at holde på Jens Stage hele sæsonen. I januar var der ellers bud efter den arbejdsomme midtbanespiller fra FC Augsburg fra Bundesligaen.

Dengang blev buddene afvist af FC København, der angiveligt krævede godt 75 millioner kroner for Jens Stage.

Nu venter endnu et transfervindue så, og her er spørgsmålet, hvad der nu skal ske med den 25-årige spiller?

- Ja, det er et godt spørgsmål. Lige nu skal jeg drikke øl, så skal jeg fejre det, så skal jeg på ferie, og så sætter jeg mig nok ned med “PC”, og så finder vi ud af, hvad der skal ske, fortalte Jens Stage efter søndagens kamp.

Har I en aftale om, at I skal snakke fremtid?

- Nej. Jeg tror godt, at vi begge to ved, at vi skal snakke om, hvad der skal ske, og så må vi se, hvad han synes, og hvad jeg synes til den tid, og så finder vi nok ud af det, siger den tidligere AGF-stjerne.

I januar var en af tingene, der fristede ved at blive i FC København, at klubben kunne ane et mesterskab.

- Selvfølgelig, det var med i overvejelserne, at der kunne være et potentielt mesterskab, der lå og ventede. “PC” sagde, at vi nok skulle vinde guld, og så sagde jeg “jamen så lad os gøre det”, og så blev det sådan, siger FCK-spilleren.

Kækt svar fra “PC”
Sportschef Peter Christiansen blev efterfølgende spurgt ind til Jens Stages kommentarer om, at der skal snakkes om fremtiden inden længe, og her kom FC København-bossen først med et kækt svar. 

- Han kan godt lide at sidde og snakke oppe på mit kontor, ham der. Han er velkommen, lød det med et smil fra “PC”, der efterfølgende tilføjede:

- Hvis det er sådan, at der er noget interessant for spilleren, skal han sørge for, at den interesserede klub også kan sende noget interessant min vej. Og det har der ikke været endnu. Så simpelt er det egentlig.

25-årige Jens Stage har døjet med skader i foråret, og han slutter sæsonen med ni sæsonscoringer på 35 optrædener.