• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

SL-klub ville smadre transferrekord: Blev afvist

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE var klar til at sætte ny transferrekord i sommerens transfervindue, men Haderslev-klubben fik ikke sin ønskespiller.

Af Ole Hoffskov

Med penge kommer man langt, og penge er der blevet mange flere af i SønderjyskE efter familien Plateks indtog i grænselandet. Der var dog ikke nok på kontoen, da Haderslev-klubben i sommer ville på rov i svenske Varbergs BoIS.

Sportbladet skriver, at SønderjyskE var meget ivrige efter at købe offensivspilleren Tashreeq Matthews, og at Superliga-klubben bød 5,5 millioner kroner for den 21-årige sydafrikaner. Buddet blev dog afvist af den svenske klub.

Var handlen gået igennem, var Tashreeq Matthews med afstand blevet den dyreste spiller i SønderjyskE's historie, men det prædikat sidder fortsat på Emil Holm, som jyderne handlede for godt to millioner kroner for knap et år siden.

Ifølge den svenske avis forlanger Varbergs BoIS på den gode side af syv millioner kroner for Matthews, der har en fortid som ungdomsspiller i storklubben Borussia Dortmund.

Tashreeq Matthews har scoret fem mål og lavet fem assists i Sveriges bedste række i indeværende sæson. Der resterer to runder af Allsvenskan. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020