Foto: IMAGO
Superliga

SL-profil afslører: Klubben afviste Bundesliga-bud

Superliga-klubben OB takkede i januar nej til et bud fra Bundesligaen.

De købte ham i sommer i VfL Osnabrück, men allerede i januar kunne fynske OB have solgt midtbanespiller Sven Köhler videre - formentlig også med pæn profit.

Det afslører tyskeren selv i et opslag på det sociale medie LinkedIn.

Den defensive midtbanespiller var stærkt spillende i efteråret for OB, og det var blevet bemærket i Tyskland. Og tilmed i den liga, hvor Sven Köhler altid har drømt om at slå igennem, nemlig Bundesligaen.

Men der skulle tre til at få det til at lykkes, og hvor det både var interessant for Köhler selv og for den købende klub, var det ikke i OB's interesse at sælge tyskeren, afslører han.

- Selv om jeg var skadet, var det en lærerig vinterpause. 

- I vinter fik jeg muligheden for at få min drøm om Bundesligaen opfyldt. Men tingene endte anderledes, da OB afviste et bud på grund af forskellige årsager. Det kan jeg sagtens forstå ud fra dagens perspektiv.

- Det var meget sværere for mig at forstå i januar.

- Men det viste mig også, hvor meget den her sport betyder for mig, siger Sven Köhler, der blandt andet brugte den motivation og kærlighed til sporten til at komme hurtigere tilbage fra en meniskskade.

Köhler ventes at være i startopstillingen tirsdag aften, når OB møder Vejle Boldklub på hjemmebane. Læs vores optakt til kampen her.

Du kan selv læse tyskerens indlæg her.