Video : Tipsbladet
Superliga

SønderjyskE-boss: Holm skal konkurrere om pladserne

SønderjyskEs nye indkøb kan allerede med det samme spille med om en plads i Glen Riddersholms startopstilling, siger sportschefen.

SønderjyskE har netop præsenteret Emil Holm på en aftale, der løber helt indtil sommeren 2025.

Den svenske forsvarsspiller er blevet hentet i IFK Göteborg, hvor han trods sine blot 20 år har spillet 39 førsteholdskampe, og derfor mener sportschef Hans Jørgen Haysen også, at Holm allerede nu kan kæmpe med om en plads i startopstillingen.

Læs også:FC Midtjylland-angriber misser de sidste testkampe

Men også på længere sigt tror man meget på Holm.

- Emil Holm er en spændende spiller, og med sin unge alder er der fortsat masser af udviklingspotentiale i ham. Han har allerede spillet meget i Sverige og har fået en god erfaring med fra IFK Göteborg, så han skal også ind og konkurrere om pladserne hos os og desuden fortsætte den gode udvikling, han har været inde i.

Læs også:SønderjyskE og Horsens spillede 1-1: 23 års forskel på de to målscorere

- Han har en god størrelse og spiller med stor power, og han har noget af det drive og den dynamik, som vi godt kan lide, og som er en af SønderjyskE’s kendetegn. Med denne tilgang har vi igen hentet en ung og spændende spiller ind, som vi tror meget på her og nu, men så sandelig også i årene fremover, siger han til klubbens hjemmeside.

Emil Holm har fået trøje nummer 3 i SønderjyskE.

Læs også:Deadline nærmer sig: Her er 10 spillere fra Superligaens overskudslager

Læs også:SønderjyskE skriver med ung forsvarsspiller

Læs også:FC Midtjylland åbner for indkøb: Vi har penge på kontoen