Video : Tipsbladet
Superliga

Søren Krogh: Der skal styr på strategien i OB

Der er en del at få orden på i Odense-klubben, mener deres nye cheftræner Søren Krogh.

Søren Krogh har i vinterpausen taget skridtet op fra assistenttræner til cheftræner i OB, og han skal dermed stå i spidsen for en klub, der har haft særdeles gang i svingdøren på transfermarkedet i de seneste år.

Den del er noget, som han har tænkt på, inden han takkede ja til jobbet. Det fortæller han om i et interview med Viaplay.

- Ikke andet end at vi skal have styr på det hele. Vi skal have styr på transfers, styr på strategi-arbejdet inde omkring klubben. Vi skal have styr på, hvordan vi fører tingene ud i livet med OB. Og så påbegynde det arbejde så hurtigt som muligt, siger han og fortsætter:

- Man kan sige, at for mig handler det kun om at vinde fodboldkampe og sørge for, at vi også har en klub i Superligaen i Odense fra sommer af, lyder det fra Søren Krogh.

Han peger desuden på, at han selv gerne vil have at holdet har en rimelig stram struktur, så der ikke bliver givet så mange mål og chancer væk, som man har gjort indtil videre.

Derudover er Filip Helander blevet udpeget som ny anfører, ligesom anførergruppen nu hedder Bashkim Kadrii, Tom Trybull og Martin Hansen udover svenskeren. Her har de tre førstnævnte udløb til sommer, men det betyder ikke så meget for Krogh.

- Det har handlet om at få så meget lederskab ind i den gruppe på den korte bane. Jeg ved godt, at tre af de drenge har udløb til sommer, men for mig er det ikke det vigtigste. Det er, hvad vi kan gøre lige nu. Der har jeg fundet den her gruppe, og den er jeg rigtig glad for, fastslår den nye OB-cheftræner.

Helander har tidligere i karrieren spillet for klubber som Rangers, Bologna og Verona, ligesom han har spillet 23 landskampe for Sverige.