Foto: Getty Images
Superliga

Solbakken utilfreds med 75 procent af kampen mod Brøndby

Samtidig savner han midtbanespillere, som kan bidrage med at score mål på holdet.

FC København og Brøndby spillede søndag aften 0-0 i Parken, og for FCK-manager Ståle Solbakken var det en kamp, hvor han kun kunne være tilfreds med 25 procent af, hvordan kampen forløb.

Det fortæller han i et interview med TV3+.

- Det var et slag tilbage for os rent spillemæssigt. Vi gjorde det godt i de første tyve minutter, hvor vi havde godt flow i spillet. Mo (Daramy red.) og Jonas (Wind red.) kombinerede godt, og vi kører bolden godt rundt og angriber særligt godt i venstresiden, siger han og fortsætter:

Læs også:Steinlein stikker til FCK: Opfatter det som et onemanshow

- Derfor er jeg godt tilfreds med den første fjerdedel af kampen. Men de sidste tre fjerdedele føler jeg, at vi er meget urolige. Begge hold smider mange bolde, og de bliver strukket meget ud, og så er det svært at forsvare sig, lyder det fra Ståle Solbakken.

Endvidere peger han på, at det var en kamp, hvor han nok skulle have skiftet både Jonas Wind og Rasmus Falk ud tidligt, hvor Solbakken mener, at sidstnævnte havde en decideret offday.

Derudover savner han også nogle spillere til holdet, som kan hjælpe angriberne med at lave mål.

Læs også:LIVE: Sådan gik det, da FCK fik besøg af Brøndby

- Vi mangler fysik. Vi mangler spillere, der kan gøre en forskel i modstandernes felt. Vi skal også se på midtbanespillere, der har lidt andre spidskompetencer end de spillere, som vi har lige nu, fortæller FCK-manageren. 

FC Københavns næste opgave er hjemme mod AGF.

Læs også:Solbakken vil flytte brikker på holdet: Der skal mere fysik ind

Læs også:Superliga powerranking: FCK kan trøste sig med århusiansk slingren

Læs også:Blog: FC Midtjylland er et strategisk problem for FCK og Solbakken