Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Ståle Solbakken: Det her pisser mig af

Ståle Solbakken påpeger flere ting angående fyringen i FC København, som pisser ham af.

I et stort interview med Onside søndag aften taler Ståle Solbakken ud, efter at han i starten af oktober blev fyret som manager for FC København, og her er der som ventet en kritik af ledelsen i FC København.

Den norske FC København-legende fortæller blandt andet i interviewet, at han føler, at der er blevet pisset på hans arbejde i klubben.

Spurgt direkte, hvad der pisser ham af ved situationen, kommer han med flere punkter.

Læs også:- Det er ekstremt svært at score mod os

- Da jeg blev afskediget, et par dage efter transfervinduet lukkede, så synes jeg, at 12 år og otte måneder i klubben nok berettigede til, at jeg fik det at vide ansigt til ansigt. Og så var det, at det i en pressemeddelelsen og på pressemødet blev lagt frem som om, at vi i lang tid havde haft et fantastisk samarbejde, og at det nærmest var en beslutning, vi var enige om.

- Jeg kunne ikke være mere uenig i beslutningen, og jeg kunne næsten ikke være mere uenig i, at samarbejdet her i den sidste tid havde været godt, siger Ståle Solbakken i interview med Onside.

Læs også:David Nielsen: Vi mangler nogle nøgler mod fysiske hold

Spurgt ind til, hvordan fyringen præcis foregik, tilføjer Ståle Solbakken:

- Det foregår, mens jeg er i Norge, hvor jeg får et opkald den 9. eller 10. oktober. Jeg synes, at Bo Rygaard skal fortælle, hvad der blev sagt i den samtale. Jeg vil ikke udstille ham.

52-årige Ståle Solbakken var ansat i FC København ad to omgange - først fra 2006 til 2011 og derefter fra 2013 til 2020. Han nåede også at optræde i FC København som aktiv spiller.

Læs også:TV-boss afslører: Dette krævede Solbakken for at stille op til interview

Læs også:AaB-boss: Havde være fedt at få Ståle til AaB, vinde SL og knuse FCK

Læs også:OB-målscorer: Vi er sindssygt skuffede