Store FC København-stjerner ude af testkamp
Foto: Getty Images
Superliga

Store FC København-stjerner ude af testkamp

FC København er uden en række stjernespiller i sommerens første testkamp.

FC København møder onsdag eftermiddag Silkeborg iF i en testkamp, og flere af de normale stamspillere er ikke med i truppen.

Det gælder blandt andre Hákan Arnar Haraldsson og Kamil Grabara, der begge har været massive transferrygter om denne sommer. FC København  melder ikke noget om årsagen til, hvorfor Grabara og Haraldsson er fraværende, men Jacob Neestrup løftede noget af sløret tirsdag.

- Der vil også være spillere, som der af forskellige årsager ikke deltager i kampen - primært på grund af individuelle hensyn. Nogle er kommet lidt senere tilbage, og andre venter vi bare med at bringe i spil. Eksempelvis venter vi med at se Kamil Grabara i kamp, da vi gerne vil lade Andreas Dithmer spille 90 minutter, sagde FCK-træneren.

Heller ikke Khouma Babacar er med i truppen, selv om det kom frem tidligere på ugen, at han er begyndt at træne med igen i FC København. Diogo Goncalves, Nicolai Boilesen og David Khocholava er heller ikke at finde i kamptruppen.

Det er til gengæld Andreas Cornelius, hvilket altid må være betryggende at se for FC København-tilhængerne. Det betyder, at han ikke er skadet. 

Der er kampstart mellem FCK og Silkeborg IF klokken 13.00.