Storspillende Harder hjælper Wolfsburg i CL-semifinale

Pernille Harder brillerede, da Wolfsburg bankede Glasgow City og spillede sig i Champions League-semifinalen.

Pernille Harder var her, der og alle vegne for Wolfsburg, da tyskerne fredag spillede sig videre til semifinalen i Champions League.

Den danske fodboldprofil nettede hele fire gange og blev noteret for en assist i det tyske holds knusende sejr på 9-1 over skotske Glasgow City.

Harder åbnede målscoringen, da hun efter et kvarter sendte Wolfsburg i front med et velplaceret skud fra kanten af feltet.

Den danske Wolfsburg-anfører kom igen på måltavlen med sin scoring til 4-0 i første halvlegs ekstratid. Igen med et skud fra kanten af feltet. Denne gang modtog Harder bolden efter en indøvet frisparkskombination, hvorefter hun prompte bankede den i mål.

Hattricket blev fuldendt cirka ti minutter inde i anden halvleg, da hun headede 5-0-målet i kassen.

En assist blev det også til, da en blokeret afslutning fra danskeren endte ved Felicitas Rauch, som gjorde det til 6-1.

Men Harder var altså ikke færdig med at score mål. Hun brugte igen hovedet til at sende bolden i netmaskerne, da hun med cirka 20 minutter tilbage af den ordinære spilletid gjorde det til 7-1.

Wolfsburg skal i semifinalen møde FC Barcelona, der fredag vandt over Atlético Madrid.

Wolfsburg vandt Champions League i både 2013 og 2014. Den tyske klub nåede efterfølgende frem til finalen i både 2016 og 2018, men begge gange endte det med nederlag til franske Lyon.

De sidste og afgørende kampe i 2019/20-udgaven af kvindernes Champions League afvikles ligesom herrernes i et finalestævne, hvor kvart- og semifinaler afgøres efter en enkelt kamp ligesom finalen.

Kvindernes Final 8-stævne spilles i spanske Bilbao og San Sebastian. De sidste kvartfinaler spilles lørdag. Semifinalerne løber af stablen 25. og 26. august. Finalen spilles 30. august.