• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-chef forventer ikke fulde tribuner til næste sæsons start

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Claus Thomsen fra Divisionsforeningen forventer ikke, at der vil blive åbnet helt op for de danske stadioner til starten af næste sæson.

Af Victor Risager

Der er kommet flere og flere tilskuere på stadion i Superligaen i løbet af den seneste måned, og flere kampe er blevet afviklet med flere tusinde tilskuere på stadion. Men der går formentlig stadig lidt, før alt er normalt igen.

Det vurderer Claus Thomsen, direktør i Divisionsforeningen, der arrangerer Superligaen.

I et interview med svenske FotbollDirekt fortæller Divisionsforeningens direktør, at han ikke forventer fulde tribuner til næste sæsons start.

- Jeg tror ikke, vi får fuld kapacitet direkte til næste sæson. Jeg tror, der også vil være nogle begrænsninger i begyndelsen, siger Claus Thomsen til FotbollDirekt og fortsætter:

Læs også:Optakt: AGF - FC Midtjylland

- Men vi fortsætter med at arbejde for at vise, at vi kan gøre det forsvarligt med fuld kapacitet, og at vi kan tage skridt mod det. Vi fortsætter med sektioner med 500 tilskuere, der kommer i kontakt med hinanden og ingen andre, og at alle identificeres. Under alle omstændigheder er det sådan, vi kan operere. Men selvfølgelig afhænger det også af spredningen af infektioner i Danmark og Europa som helhed, efterhånden som alt udvikler sig.

Claus Thomsen tilføjer samtidig, at den nuværende løsning er dyrere end normalt. For eksempel koster søndagens afvikling af derbyet mellem FC København og Brøndby IF ”40 procent mere end sædvanligt”.

Til søndagens derby vil der være knap 10.000 personer på stadion.

Læs også:Optakt: FC København - Brøndby IF

Læs også:AGF-træner roser ung spillers udvikling: Ligesom Dennis Rodman

Læs også:Steinlein stikker til FCK: Opfatter det som et onemanshow