• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Superliga-klub klar med dankortet: Jagter flere spillere

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

SønderjyskE satser på at forstærke truppen inden transferdeadline.

Af Ole Hoffskov

Der er to uger tilbage af transfervinduet, og mens nogle klubber i Superligaen allerede nu har meldt ud, at de er klar til at sætte skodder for vinduerne, står andre klar ved havelågen.

SønderjyskE tilhører den sidste kategori.

Der har allerede været gang i svingdøren i denne måned, hvor klubben har taget afsked med fire spillere, mens en enkelt ny er kommet til. Målet er at ramme samme trupantal som i efteråret.

Læs også:Tipsbladet vurderer: Sådan gik sommerens transfervindue i BIF, AaB og LBK

- Vi vil gerne forstærke os, inden transfervinduet lukker. Vi vil gerne have en til tre nye spillere, men så er det jo også sådan, at nogle gange lykkes alt, andre gange lykkes intet. Så vi må se, hvad det ender med, men vi har gang i nogle ting, og så satser vi på, at vi kan præsentere noget nyt inden deadline, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til tipsbladet.dk.

SønderjyskE solgte tidligere på måneden profilen Alexander Bah til Slavia Prag, og pokalvinderne har Jeppe Simonsen klar i kulissen som afløser, men Haysen vil gerne have mere bredde på kanterne.

- Vi kigger på begge wingbacks. Vi skal sørge for, at konkurrencen er stor på alle pladser, og det er i hvert fald to positioner, hvor vi godt kunne have interesse i at forstærke os. Der venter mange kampe i foråret, og det skal vi have en trup, der kan stå imod, siger sportschefen.

Læs også:Transferugen i Danmark: Superligaen venter på topligaerne

Sønderjyderne har lige nu den yngste trup i 10 år, og det er et bevidst træk af Haderslev-klubben, men det er samtidig vigtigt, at der ikke er alt for mange mælketænder.

- Vi vil altid gerne have unge spillere, men der skal også være spillere med hår på brystet, som kan stå imod og gå forrest, når det blæser. Vi skal finde den rette balance, men det er klart, at hvis vi går ud og betaler en transfersum for en spiller, så skal han enten være så god, at han kan forstærke os markant her og nu, eller også skal han have et videresalgspotentiale, lyder det fra Hans Jørgen Haysen.

SønderjyskE er tidligere blevet sat i forbindelse med den 20-årige nordmand Halldor Stenevik, der tørner ud for Strømsgodset. Stenevik kan både spille venstre wingback og central midtbanespiller, og på den måde passer ham glimrende ind i den profil, SønderjyskE søger.

Glen Riddersholms mandskab overvintrer som nummer fem i Superligaen. 

Læs også:Fredericia henter Brøndbys pokalbøddel

Læs også:Drøje hug: Coronaen bed en tredjedel af Superligaens tilskuertal

Læs også:Angriber flygtede fra Superligaen: Jeg var knækket