• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Superliga-konkurrent er stolt over FCKs valg

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Flemming Pedersen erklærer sig lidt stolt over, at Jacob Neestrup er endt som cheftræner for FC København. De to har nemlig en fælles fortid i københavnerklubben.

Af Victor Risager

Jacob Neestrup blev for et par uger siden hyret som FC Københavns nye træner i en alder af blot 34 år. En beslutning, der siden blev betvivlet af Viaplay-ekspert Niels Christian Frederiksen, men også hyldet fra andre kanter.

Nu melder FC Nordsjællands cheftræner, Flemming Pedersen, sig ind i koret af folk, der glæder sig over hyringen.

Ikke mindst fordi han selv har en forhistorie med den nyslåede FC København-træner, Jacob Neestrup.

- Det, synes jeg, er meget spændende. Jeg havde håbet, at det blev sådan, og jeg kender også Jacob fra tidligere. Jeg har selv trænet ham på et tidspunkt i FCK også, så der er lidt indre stolthed hos mig over, at han er blevet træner i FC København, siger Flemming Pedersen til Discovery+ og tilføjer:

- Jeg havde ham kun som ungdomsspiller, og det var mange, mange år tilbage. Men der er altid noget stolthed, når de spillere, du har været med til at træne, præsterer, enten som spillere eller trænere. Når de kommer frem i lyset, er der altid lidt stolthed hos mig, fordi jeg har måske en meget lille aktie i det. Det er fedt at se.

- Og så håber jeg også, at “Nees” får succes, fordi så vil der være andre danske klubber, der vil have modet til at køre nogle unge, talentfulde trænere frem, som for eksempel vi gør nu med Casper Røjkjær, som vi hentede fra Silkeborgs U17-hold og nu er en del af staben her. Der er mange dygtige og unge trænere i dansk fodbold.

Se hele Discovery+’s interview med Flemming Pedersen i videoafspilleren øverst i artiklen.

Flemming Pedersen og FC Nordsjælland står lørdag over for Jacob Neestrup og FC København i Superligaen. Før den kamp er FCN på førstepladsen i ligaen, mens FCK er nede som nummer seks.