Video : Tipsbladet
Superliga

Superligaen står for døren: Her er fem talenter, der kan få et gennembrud

Den danske Superliga starter snart op igen efter en kort sommerpause, og tipsbladet.dk har valgt fem talenter, der kan få et gennembrud i denne sæson.

En ny Superliga-sæson står for døren, og det betyder, at den klassiske gætteleg kan gå i gang. Hvem kommer til at dominere ligaen i den kommende sæson?

Det vil uden tvivl være velkendte navne som Viktor Fischer, Kamil Wilczek, Jakob Poulsen og Lucas Andersen, men hvert år dukker der også nye og spændende talenter frem, som får et gennembrud.

Tipsbladet.dk ser her nærmere på fem spillere, der kan få et gennembrud i den kommende sæson.

Mathias Ross Jensen
Central forsvarer
17 år 
AaB

Kasper Pedersen er fortid i AaB, der endnu ikke er lykkedes med at lave en aftale med Rasmus Thelander, og det betyder formentlig, at 18-årige Mathias Ross Jensen har udsigt til en del spilletid - i hvert fald fra sæsonstarten. Ross Jensen snusede til førsteholdet i AaB i sidste sæson, og han har udsigt til en større rolle ved siden af Jores Okore, der skal dele ud af sin erfaring til fremtidens forsvarsminister i Nordjylland.

Mads Emil Madsen
Midtbanespiller
21 år
Silkeborg IF

Mads Emil Madsen har Lars Lilholt Band som sponsor på ryggen, og det kan meget vel blive en sæson, hvor SIF-fansene kalder det kærlighed, når de ser midtbanespilleren slå sig løs i den bedste række. 21-årige Madsen har set god ud i testkampene og scoret to mål, og han har - på trods af sin unge alder - allerede båret anførerbindet for SIF. Mads Emil Madsen er en løbestærk midtbanespiller med et godt overblik, og han fremhæves af flere af de bærende kræfter i Silkeborg som en spiller, der er værd at holde øje med. 

Mohamed Daramy
Angriber
17 år
FC København

FC København har pillet nummer 40 af ryggen på Mohamed Daramy og givet ham nummer 11. Det gør løverne helt sikkert ikke, hvis ikke de har tænkt sig, at teenageren skal sluses ind på holdet for alvor i den kommende sæson. Daramy spillede 11 kampe i sidste sæson og scorede blandt andet et vigtigt mål mod Esbjerg i slutspillet, og dermed fik han lov til at snuse til topfodbold. Nu skal han bringe sig endnu tættere på holdet og folde sit enorme talent ud. 

Frederik Winther
Central forsvarer
18 år
Lyngby BK

Lyngby-træner Christian Nielsen har kaldt Frederik Winther for den nye Andreas Bjelland, og oprykkerne er svært tilfredse med, at Winther er på kontrakt helt til udgangen af 2023. Det er en spiller, de kongeblå håber at kunne tjene store penge på i fremtiden, men først skal han etablere sig i Superligaen, og han bliver utroligt spændende at følge i den kommende sæson. Winther er venstrebenet og dygtig med bolden for fødderne. Han har spillet fast i hele 2019 og ventes at få chancen i Superligaen allerede fra første færd.

Gustav Isaksen
Kantspiller
18 år
FC Midtjylland

Der er meget hård kamp om pladserne i FC Midtjylland, og Gustav Isaksen står ikke først i køen, men man vil helt sikkert komme til at se ham i den kommende sæson. 18-årige Isaksen regnes som et kæmpe talent på heden, og tidligere på året underskrev han en fem-årig aftale med ulvene. Gustav Isaksen har hidtil været en del af det succesfulde U19-hold i FC Midtjylland, og han blev dobbelt målscorer mod Manchester United i UEFA Youth League. Gustav Isaksen skal nok blive en stor profil i FCM én dag - og måske introduceres han snart for det danske fodboldpublikum.