• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

Flere sigtet efter FCK-guldfest

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Københavns Politi har sigtet syv personer efter søndagens guldfejring i København, skriver Jyllands-Posten.

Af Victor Risager

Der var fest i området omkring Parken, efter FC København sikrede guldet søndag aften, men ikke alle festende holdt sig inden for lovens rammer. Således er syv personer sigtet, skriver Jyllands-Posten.

Af de syv personer er tre sigtet for vold og tilråb mod politiet. To råbte angiveligt “fuck dig din luder” til politiet, mens en tredje cyklede ind i politiet.

Derudover er personer anholdt for hærværk, overtrædelse af knivloven, besiddelse af euforiserende stoffer og romerlys.

- Fejringen var i store træk, som vi forventede. Vi havde en forventning om at det ville forløbe i god stemning, uden større optøjer eller masseslagsmål, og det var også vores opfattelse af arrangementet. Derfor var vi forberedt, men det betyder ikke, at det på ingen måde acceptabelt og sagerne vil efter færdigbehandling og overgivet til anklagemyndigheden, siger Bjarke Dalsgaard, vicepolitiinspektør hos Københavns Politi, ifølge Jyllands-Posten.

Bjarke Dalsgaard oplyser desuden, at politiet vil undersøge, om man kan tildele bøder til de personer, der invaderede banen i Parken efter kampen.

Tipsbladet har også været i kontakt med FC Københavns kommunikationschef, Jes Mortensen, der fortæller, at man vil straffe med baneløberne med karantæner samt en bøde på 10.000 kroner, som stadionreglementet foreskriver.

- Vi synes, at det var decideret idiotisk af de få, der gjorde det, lyder det fra FCK.

FC København vandt søndagens kamp mod AaB med 3-0. Dermed slutter de sæsonen med 68 point, tre flere end andenpladsen FC Midtjylland.