Tandløse Brøndby deler point med formstærke Viborg

Brøndby IF formåede ikke at skabe de nødvendige chancer for en sejr, da holdet spillede 0-0 ude mod Viborg FF.

Brøndby IF spillede uafgjort for anden kamp i streg, da holdet ganske tandløst ikke formåede at skabe de nødvendige chancer for en sejr ude mod Viborg FF.

Holdene spillede 0-0 i Superligaens tiende spillerunde på Energi Viborg Arena søndag.

Brøndby startede med den bedste boldomgang, men Viborg kom bedre med i anden halvleg, hvor ingen af holdene formåede at skabe store nok chancer til at vinde kampen.

Viborg holder fast i tredjepladsen med det ene point, hvor holdet nu har 19 point i alt. Samtidig glider Brøndby forbi FC Midtjylland med 11 point på niendepladsen, inden midtjyderne møder FC København senere søndag.

Selvom Brøndby startede bedst med bolden, var det Viborg, der reelt skabte første halvlegs største chancer.

Hjemmeholdet forsøgte flere gange at sende indlæg mod modstanderens felt, men der manglede kvalitet, før chancerne blev farlige.

Et fladt indlæg var tæt på at bringe hjemmeholdet foran, da angriberen Jay-Roy Grot sendte bolden snert forbi stolpen i det 35. minut.

Da Brøndby ikke formåede at skabe nok fart i spillet med bolden, havde holdet svært ved at skabe muligheder foran målet før pausen.

Viborg kom godt ud fra pausen, hvor holdet kom mere på bolden og spillede sig bedre ud af gæsternes pres.

Holdet fra domkirkebyen brugte lang tid foran Brøndby-feltet, men gæsterne fik afvist de største farer, Viborg kom med.

Brøndby manglede samtidig kvalitet i omstillingerne til at blive farlige på kontraangreb.

Trods et Brøndby-pres mod kampens slutning blev resultatet 0-0.