Foto: Getty Images
Superliga

Thomasberg: Ville vælge PL over landstrænerjob

Thomas Thomasberg er mest tændt på idéen om et job i Premier League.

Thomas Thomasberg har siden sin ankomst til FC Midtjylland været godt kørende i Superligaen. Først sikrede han en sejr i kvalifikationsspillet og slog Viborg i Europa Playoff-kampen.

I denne sæson missede han dog kvalifikationen til Conference League, og FCM er røget ud af pokalturneringen, men i Superligaen har de været enormt stærke i Superligaen, som de nu fører.

I et interview i programmet Klubben på Discovery+ er han nu blevet spurgt til, hvad han foretrækker af et cheftræner job i Premier League eller landstræner for Danmark.

- Lige nu med alle de skæld ud, som landsholdet får, så tager jeg Premier League, lyder det fra Thomas Thomasberg.

Derudover nikker han smilende til, at det nok også er for de arbejdssky, når man tager en landstrænerpost, hvor det ofte blot er en gang i kvartalet, at man skal samles.

Han bliver bakket op af sin assistenttræner i FCM Niels Lodberg, som dog mener, at det er lidt en falliterklæring, når man har det sådan.

- Det er jo et eller andet sted det største. Det burde det være. Jeg har i hvert fald hørt fra dem, der har landskampe. Det kan jeg jo ikke selv prale af, fortæller Lodberg, der retter til, at han nok gerne ville gå efter landstrænerposten.

Thomasberg har selv været overrasket, at det er gået så godt i efteråret. Læs mere om det her.