1-0 Janni Serra (73.)
1-1 Rasmus Falk (90+3.)

Kampens bedste:

AGF:
Sikke et indhop for Janni Serra, som havde helt perfekt timing i sit løb. Han var måske lidt heldig med at ramme Kevin Diks undervejs, men det er han nok ret ligeglad med.

Omkring to minutter blev det til for Serra på banen, som hidtil har været svingende i sine præstationer. Det var desuden hans første Superliga-mål i denne sæson, og det var da også et dejligt tidspunkt for ham og AGF at få åbnet op for dén konto.

FC København:
Når det gik allerbedst for FC København i kampen, så var det specielt to spillere, der gjorde en forskel.

Den ene var Lukas Lerager, som gang på gang diskede op med nogle dybe løb mod AGF-feltet, som gjorde livet surt for aarhusianerne. Den anden var Elias Jelerts spil på højresiden, hvor han med sine overlap havde den samme effekt, som Lerager.

Det varede dog ikke evigt, men da det stod på, så havde FCK deres modstander lige, hvor de ville have dem. Dog uden at det blev udnyttet i de perioder. Først til allersidst med Rasmus Falks hug fik de scoret, hvor han i den grad fik vist klassen.

Kampens værste:
AGF havde ikke sin bedste første halvleg, hvor blandt andet Gift Links havde sine problemer. Det havde Nicolai Poulsen også i særligt to tilfælde. Begge kom meget tidligt i opgøret, hvor han var skyld i nogle meget store FCK-chancer. Dem burde de alle dage nok have scoret på mindst ét af dem, men her slap AGF-midtbanekrigeren altså med skrækken.

Kevin Diks fik et rødt kort i slutningen af kampen, som nok kunne diskuteres, men det betyder, at han altså er ude mod Vejle på den anden side af landsholdspausen.

Kampens detalje:
Det var så tæt på at blive til en sejr for AGF, men i overtiden sørgede Rasmus Falk for at det blev til 1-1 (ligesom pointfordelingen), da han huggede til bolden lige på kanten af feltet med en lidende AGF-cheftræner i form af Uwe Rösler på bænken.