1-1 Emmanuel Sabbi (67.)
2-1 Emmanuel Sabbi (74.)

Kampens bedste:
OB:
Emmanuel Sabbi har gang i en fin sæson, og han var mod AC Horsens pågående og konstant truende. Scorede målet til 1-1 på straffespark, som godt nok var tæt på at blive misbrugt. Så scorede han også målet til 2-1, der betyder, at OB fortsat har muligheden for at slutte som nummer syv i Superligaen. Otte gange har han scoret for OB i denne sæson - flot!

AC Horsens:
Alene i første halvleg havde målmand Matej Delac flere vigtige redninger - blandt andet på Nicholas Mickelson, der var fri til afslutning, ligesom han kom i vejen for Emmanuel Sabbi. Det var topklasse, og keeperen kan se tilbage på en sæson, hvor han har leveret varen på et hold, der har haft det svært. Også i anden halvleg var han vågen, men han kunne ikke gøre noget ved straffesparket, selv om han var tæt på. Og ej heller ved sejrsmålet, som Sabbi satte ind kort efter.

Han er en rigtig dygtig keeper, Matej Delac.

Kampens værste:
Der var en del AC Horsens-spillere, der ikke spillede op til det, man kan forvente. Tydeligt ramt af selvtillidsproblemer stod stopperne Malte Kiilerich, Alexander Ludwig og Mikkel Lassen på flade konvolutter i første halvleg, hvor man konstant kunne spille bolden i bagrummet bag dem.

Mikkel Lassen tager prisen, da han i anden halvleg begik et tosset straffespark, som satte OB i gang, selv om fynboerne var bagud 0-1. Det var totalt hul i hovedet på den måde at sætte OB i gang, og det endte også med at koste, da fynboerne fik vendt 0-1 til 2-1 på ingen tid.

Også Jakob Breum havde en dårlig dag på kontoret - han kom frem til meget, men misbrugte fire kæmpe muligheder. Det var så sløjt afsluttet, at man fristes til at spørge i sjov, om han mon hader AaB... Nordjyderne har siddet hjemme i sofaen og bidt negle og håbet på et fynsk resultat, men længe så det ud til, at Breums uskarphed skulle vise sig at være en katastrofe for AaB. Nordjyderne kunne dog ånde lettet op til sidst og overlever i Superligaen med en sejr på mandag.

Kampens detalje:
Det er ikke særlig fedt at blive udskiftet efter en halv time af første halvleg, men det var, hvad der skete med Yankuba Minteh, som først havde de forkerte støvler på, da kampen gik i gang, og derfor måtte bruge tid på at skifte støvler. Siden havde han også lidt svært ved at stå fast i det nye støvler, og så var der også rygter om, at han havde en mindre skade. Efter en halv time satte Andreas Alm Charly Nouck Horneman på banen i stedet for Minteh, og selv om gambieren var utilfreds, holdt han den utilfredshed til et acceptabelt niveau trods alt.