TK: Udlandet til sommer er førsteprioritet
Illustration
Superliga

TK: Udlandet til sommer er førsteprioritet

FC Københavns Thomas Kristensen er både åben for at blive i hovedstaden eller skifte til udlandet til sommer. Sidstnævnte er dog en smal favorit hos ham.

Til sommer udløber Thomas Kristensens kontrakt med FC København, og argentinske Franco Mussis ser ud til at komme til mestersklubben til den tid. Det har dog ikke den store betydning for den 30-årige midtbanespillers planer for fremtiden.

- Jeg snakker jævnligt med Ståle, men det ændrer ikke noget for mig. Han kommer først til sommer, og så må tiden vise, hvad der skal ske. Jeg har en god ide om, hvad der skal ske, og lige nu har jeg to muligheder: blive i FCK eller skifte til udlandet, siger ”TK” til tipsbladet.dk.

Han har tidligere givet udtryk for, at han godt kunne tænke sig at prøve udlandet af på et tidspunkt, og til sommer er tiden måske moden til, at udlandslængslen skal have ben at gå på. Et skifte uden for landets grænser er i hvert fald at fortrække, som det ser ud lige nu.

- Jeg har de to muligheder, og jeg kunne godt tænke mig at prøve udlandet, så det er nok førsteprioriteten. Jeg vil ikke af sted for enhver pris, for jeg har også en familie, det skal passe med, og tingene kan jo ændre sig, siger han. 

Det bliver dog ikke til noget skifte nu og her for midtbanespilleren. Strømsgodset var ellers interesserede, men dem nåede Thomas Kristensen aldrig at høre fra, og han forventer, at han også er FCK-spiller efter transferdeadline.

- Jeg skifter ikke nu. Det er ikke den melding, jeg har fået fra CV (sportsdirektør Carsten V. Jensen, red.), og der er selvfølgelig tre dage tilbage, men jeg forventer det ikke. Jeg hørte aldrig noget konkret fra Strømsgodset, men ellers har jeg ikke nogen kommentarer, siger ”TK”, der fik spilletid i 12 Superliga-kampe i efteråret.