Foto: Alamy
Superliga

Trods stor Brøndby-weekend: Spår tæt guld-gyser

FC Midtjyllands målmand Jonas Lössl ser ingen grund til at opgive gulddrømmene trods en dårlig kamp mod FC Nordsjælland.

HERNING (Tipsbladet): Jonas Lössl blev mandag eftermiddag kåret til månedens spiller i Superligaen, men ud over det var påske-åbningen på Superligaens medaljeslutspil på ingen tænkelig måde, som målmanden og hans holdkammerater havde håbet.

FC Midtjylland var nede 0-3, før man sadlede om og fik skabt kaos og store målchancer i feltet takket være Charles og Juninhos indhop, hvor hjemmeholdet fik presset FCN helt ned i eget felt.

Men det blev ved de nul point, og spillet den første time var tilpas bekymrende til, at Brøndby på få timer gik fra manges bud på en Superliga-treer til oplagt guldvinder.

Men efter Jonas Lössls mening er det alt for forhastet at droppe FC Midtjylland som guldkandidat alene på baggrund af en dårlig kamp og nul point mod FC Nordsjælland.

- Det kommer til at bølge frem og tilbage i den her topstrid. Det må vi forvente. Og så handler det om at hente de point, der skal til, siger Jonas Lössl til Tipsbladet.

- Hvis det ikke var fordi, de var så mange point efter, havde vi også regnet FC Nordsjælland med i gruppen af tophold. I niveau er de bestemt tæt på, siger Jonas Lössl.

Opgøret vendte for alvor i de første ti minutter af 2. halvleg, hvor FCM smed en fornuftig start væk ved at indkassere to hurtige mål.

- Det er det, der sker i fodbold. Vi skal holde den på 0-2 og så tro på, at vi kan hente det. Og det havde vi jo gjort, siger Jonas Lössl.

Midtjyderne vandt de to kampe i grundspillet over FC København men tabte til gengæld begge kampe mod Brøndby IF.

Læs også et stort interview med Jonas Lössl om tilværelsen i FC Midtjylland og hvor snublende tæt han var på et exit i 2022. Den artikel finder du her.