• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Tror på dansk toptræner i FC Midtjylland

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting giver deres bud på, hvem der bliver ny cheftræner i FC Midtjylland.

Af Ole Hoffskov

FC Midtjylland er på udkig efter en ny cheftræner, efter at "ulvene" tidligere på ugen fyrede Albert Capellas, som blot fik 25 kampe i spidsen for Superliga-klubben. 

Midtjyderne har antydet, at man efter fiaskoen med spanske Capellas vil gå efter en skandinavisk træner, og især nordmanden Per-Mathias Høgmo, der i sidste sæson gjorde BK Häcken til svenske mestre, spøger i kulissen.

Kenneth Emil Petersen og Stig Tøfting, der er eksperter på TV3 Sport, tror dog, at FC Midtjylland ender med en dansk toptræner.

- Mit bedste bud er Niels Frederiksen. Han går ledig rundt, og det er ikke så længe siden, han vandt det danske mesterskab med Brøndby. Men det vigtigste er at få én ind, som kender Superligaen og FC Midtjylland. Én, som har noget rutine og en rolig hånd. Det, synes jeg, Niels Frederiksen har, siger Kenneth Emil Petersen til TV3 Sport.

Tipsbladets kommentator Stig Tøfting mener ikke, at Niels Frederiksen vil være noget dårligt valg af FC Midtjylland, men han anbefaler Claus Steinlein og co. at kigge i en anden retning.

- Jeg går med Jess Thorup. Han har været i FC Midtjylland før og blev solgt til Genk, efter at han havde gjort FC Midtjylland til mestre. Jeg kan ikke forestille mig andet end, at det kunne være et godt match - både for FC Midtjylland og Thorup, siger Tøfting.

Søndag eftermiddag er det Niels Lodberg, der står i spidsen for FC Midtjylland mod Silkeborg IF.