Unge målscorere, da AGF slog FC Nordsjælland i testkamp

AGF sluttede opstarten af med en sejr over FC Nordsjælland.

AGF spillede mandag eftermiddag deres sidste testkamp forud for den kommende Superliga-sæson, og her sluttede de af med at besejre FC Nordsjælland i en VAR-test i Slagelse.

Det sluttede således 4-2 i århusianernes favør.

FC Nordsjælland bragte sig ellers foran efter få minutter, da 18-årige Noah Crone scorede, men den føring var kortvarig. Blot 17-årige Frederik Ihler udlignede nemlig for AGF umiddelbart efter.

Samme scenarie udspillede sig senere i halvlegen. Emeka Nnamani, der også 18 år, bragte FC Nordsjælland foran igen, men igen var AGF på pletten få minutter senere. Denne gang var det Nicklas Helenius, som udlignede med et hovedstød.

Mere fik FC Nordsjælland ikke scoret, men det gjorde AGF.

Først var det unge Magnus Anbo, der scorede efter et hjørnespark efter knap 70 minutter, og ti minutter senere var det sommerindkøbet Søren Tengstedt som scorede til slutresultatet 4-2.

AGF fik dermed en fin generalprøve forud for Superliga-starten i weekenden, hvor de møder Vejle Boldklub. FC Nordsjælland skal møde Brøndby IF på udebane i den første spillerunde.