• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vejle-boss: Raphael Dwamena har spillet sin sidste kamp

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle-chef Jacob Krüger har svært ved at forestille sig, at Raphael Dwamena kommer til at spille flere kampe for oprykkerne.

Af Ole Hoffskov

For to uger siden meddelte Vejle Boldklub, at den nyerhvervede angriber Raphael Dwamena var blevet "taget af banen". I det ligger der, at han hverken træner eller spiller kampe.

Ghaneseren blev opereret i hjertet i januar, og for nyligt opdagede Vejles lægestab nogle forhøjede værdier omkring hjertet. Derfor blev ghaneseren med det samme taget af banen. 

Siden har Raphael Dwamena knap nok rørt en fodbold, og Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub, tror, at angriberen har spillet sin sidste kamp i den røde trøje.

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 8. spillerunde

- Ja, det tror jeg, han har. Jeg forventer ikke, han kommer til at spille mere for os, siger Jacob Krüger til Eurosport.

Raphael Dwamena har kontrakt med Vejle Boldklub for resten af indeværende sæson, men han kan altså ikke spille fodbold. Derfor forsøger parterne at finde en anden god løsning i hverdagen. 

- Vi har haft nogle snakke med Raphael, efter han er taget af banen, og han har faktisk på både eget og trænerens initiativ været en del med på træningsbanen. Selvfølgelig ikke for at træne, men for at assistere lidt. Han har stor erfaring og er dygtig til at lære fra sig. Det bliver noget af det, han skal fremadrettet, siger Krüger. 

Læs også:Vejle-kaptajn begræder Raphael Dwamenas situation: Det gør ondt

Den 25-årige ghaneser nåede at spille fem Superliga-kampe for Vejle Boldklub, inden han blev taget af banen. Han noterede sig for to scoringer i den røde trøje. 

Du kan høre mere om Raphael Dwamenas situation i Vejle Boldklub i interviewet med Jacob Krüger i videoen i toppen af artiklen.

Læs også:Vejle-spiller har hjerteproblemer: Vi tager ingen chancer

Læs også:Vejle dropper jagt på offensiv forstærkning: For svært at få en ny i form

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Der er ingen bund i FC København