Foto: Lars Ronbog
Superliga

Begræder fejl i Parken: Jeg er ked af det!

Viborg-keeperen Lucas Lund, der søndag fyldte 23, ærgrer sig over fejlen, der førte til FC Københavns 1-0-mål.

Lucas Lund måtte på sin 23-års fødselsdag erkende, at det blev til et 1-2-nederlag til FC København i Parken.

Viborg-keeperen var uheldigt involveret i FCK’s 1-0-mål, idet han kom til at spille bolden direkte ud i fødderne på angriberen Hakon Haraldsson, der efterfølgende bragte hjemmeholdet i front.

Den dyrebare fejl ærgrer naturligvis Viborg-fødselaren, der efter kampen satte ord på situationen.

- Jeg er selvfølgelig ked af det. Det er ikke det, man går på banen for. Omvendt er det også første gang, at jeg bliver straffet for det, så det handler om ikke at dvæle ved det.

- Det nemmeste for mig ville være at konsekvent sparke bolden langt hver eneste gang.

- Så kunne jeg stå nede i målet og være fri for fejl, men nu blev jeg skurken, og jeg kommer til at spille med samme mod og coolness, som jeg altid har gjort, fastslår Lucas Lund.

Viborgs cheftræner Jacob Friis bakker op om holdets målmand, selv om fejlen naturligvis spillede en rolle i nederlaget.

- Det første mål er jo lidt selvforskyldt, men jeg kommer ikke til at ligge søvnløs over den situation, for Lucas har gjort det godt.

- Han har en stor andel i, at vi er at finde i den sjove ende af tabellen. Selvfølgelig er fejlen en del af forklaringen på, at vi tabte, men der er også nogle punkter, hvor vi selv kunne have været skarpere, siger Friis.

Et nederlag var naturligvis ikke det, som Lucas Lund havde ønsket sig i fødselsdagsgave, og Viborg-keeperen mener heller ikke, at det bliver til meget søvn i nat.

- Umiddelbart tror jeg ikke, at jeg kommer til at sove særligt meget.

- Jeg synes, det er ærgerligt, at vi tabte. I sidste ende var det skarphed i begge felter og mangel på kvalitet, som gjorde, at FCK trak det længste strå, siger Viborg-keeperen.

Nederlaget ændrer ikke på Viborgs placering i tabellen, hvor holdet stadig er at finde på tredjepladsen med 37 point efter 22 spillerunder.

/ritzau/