• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Vragede "KEP" i OB: Se Jakob Michelsen give ham anførerbindet tilbage

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Kenneth Emil Petersen og Jakob Michelsen sad side om side i Offside-studiet mandag aften. For to år siden var de to alt andet end kammerater.

Af Ole Hoffskov

Kenneth Emil Petersen og Jakob Michelsen var ikke på julekort med hinanden for godt to år siden, da sidstnævnte satte den rutinerede forsvarsspiller af holdet i OB og strippede ham for anførerbindet. Ikke længe efter stoppede Kenneth Emil Petersen sin aktive karriere, og han lagde ikke skjul på, at han følte, Michelsen gjorde ham til syndebuk.

Mandag sad Kenneth Emil Petersen og Jakob Michelsen side om side i programmet Offside på TV3 Sport, og her fik de to parter vendt den situation, der udspillede sig for to år siden. Stemningen er noget bedre nu, men OB-træneren fastholder, at hans beslutning om at vrage Kenneth Emil Petersen var den rigtige.

Læs også:Jakob Michelsen hylder "KEP": Desværre blev jeg bødlen

- Det er ikke sjovt, for hele ens identitet er at være fodboldspiller, men på et eller andet tidspunkt er man bare ikke god nok længere. Og det var du ikke. Sorry to say, men det var du ikke, sagde Michelsen henvendt til Kenneth Emil Petersen.

Med sig i studiet havde OB-træneren taget en lille gave med til Kenneth Emil Petersen, der nu arbejder som ekspert på TV3 Sport. Jakob Michelsen gav forsvarsspilleren sit gamle anførerbind tilbage.

Læs også:"KEP" stopper karrieren: Har hørt, at man skal arbejde vildt meget

Se hele klippet i videoen i toppen af artiklen. 

Læs også:OB-træner traf svær beslutning: "KEP" og Festersen er gode mennesker

Læs også:Michelsen: Man kommer til at savne Kenneth Emil i dansk fodbold

---------------------------

Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus