• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Wind efter kontroversielt Wilczek-skifte: Jeg ville aldrig tage til Brøndby

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jonas Wind lægger ikke skjul på, at han aldrig havde regnet med at se Kamil Wilczek i en FC København-trøje.

Af Ole Hoffskov

- Har Nicklas Bendtner gjort comeback?

Ståle Solbakken jokede med den fremmødte presse, da han stak hovedet ud fra omklædningsrummet på FC Københavns træningsanlæg på Frederiksberg torsdag formiddag. Der var nemlig mange pressefolk til stede - et opbud, der mindede om en septemberdag sidste år, hvor Nicklas Bendtner trænede med FCK for første gang.

Dagens hovedperson var dog ikke Nicklas Bendtner. Det var derimod Kamil Wilczek, der har underskrevet en treårig aftale med FC København. Brøndbys tidligere anfører var naturligvis årsagen til de mange fremmødte journalister.

En smule bag kameraernes linser kunne Jonas Wind gemme sig lidt, men han bemærkede naturligvis også, at det var en særlig dag på Jens Jessens Vej 10.

- Vi byder ham velkommen med åbne arme. Vi ved alle, hvor dygtig en målscorer han er, og hvis han kan fortsætte med det i FC København, vil vi være rigtig glade, siger Jonas Wind.

Læs også:Wilczek ikke bange for Brøndbys fans: Jeg er åben for at tale med folk

Han lægger ikke skjul på, at han ikke lige havde regnet med at skulle støde på Kamil Wilczek på FCK's træningsanlæg.

- Jeg er da overrasket over at se ham, det, tror jeg, alle er. For et halvt år siden var han den helt store spiller i Brøndby og elsket af alle fansene. Nu står han her. Det er da lidt vildt, men det kan gå stærkt i fodbold, og vi glæder os til, at han skal lave kasser for os, siger Jonas Wind.

FC København-stjernen har også bemærket, at Kamil Wilczeks kontroversielle skifte har fået en hård medfart blandt Brøndbys fans. 

- Jeg kan selvfølgelig godt forstå dem. Det må gøre ondt på Brøndby-fansene. Han var deres anfører og helt store stjerne, og nu er han skiftet til rivalerne - det sætter nogle følelser i gang. Men sådan er fodbold. Det kan ske. Fodbold handler også om, hvad der er bedst for én selv, siger Wind.

Men du ville vel aldrig skifte til Brøndby?

Læs også:Solbakken afslører pris-niveauet for Wilczek: Er det for mange penge?

- Nej, det ville jeg sgu ikke. Det kan jeg skrive under på. 

FC Københavns dobbelte målscorer fra onsdagens 3-0-sejr over Istanbul Basaksehir skal nu forsøge at etablere en giftig angrebsduo med Kamil Wilczek. 

- Der er gode muligheder. Dygtige spillere skal nok finde hinanden og spille godt sammen. Han har bevist, at han er en top-angriber, så vi skal nok få et godt makkerskab. Han er nok én af de bedste afsluttere, vi har haft herhjemme, og jeg glæder mig til at træne sammen med ham, lyder det fra Jonas Wind.

Kamil Wilczek trænede udelukkende for sig selv torsdag formiddag. I små tre kvarter lavede han øvelser sammen med FCK's sundhedsstab. 

Læs også:Solbakken om Wilczek: Jeg forstår både Brøndby- og FCK-fans

Læs også:Det forbudte skifte: Kamil Wilczek nyt medlem i kontroversiel gruppe

Læs også:Boilesen om Wilczek-skifte: Hørte, Twitter næsten crashede i morges

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus