Video : Tipsbladet
Superliga

Wow! Genialt, Anosike Ementa

Tipsbladet er klar med dommen fra Superliga-opgøret mellem Viborg FF og Randers FC.

Viborg FF - Randers FC 3-0 (2-0)

1-0 Mads Søndergaard (20.)

2-0 Anosike Ementa (34.)

3-0 Jakob Bonde (47.)

Kampens bedste:
Viborg FF
Ibrahim Said var en kilde til uro i Randers' venstre forsvarsside, mens Jean Manuel Mbom fyldte en masse inde centralt og leverede mange gode pasninger frem i banen. Anosike Ementa var også en nydelse at følge og gjorde sit for at få det til at ligne drenge mod mænd. Han krydrede en flot indsats med en mindst lige så flot scoring.

Randers FC
Når man taber 3-0 er det svært at pege på en spiller, der udmærkede sig. Simen Bolkan Nordli, der er kommet godt i gang med foråret, fortsatte dog med at vise sig frem med flere fine offensive aktioner og skudforsøg. Gassen gik dog ud af ballonen, som Viborg blev ved med at score mål. Indskiftede Tammer Bany gjorde sig trods alt pænt bemærket, men der var det for sent.

Kampens værste:
Den må næsten gå til en samlet Randers-defensiv. Om det skyldtes fraværet af Wessel Dammers skal være usagt, men det må trods alt ikke gå så galt, som det gjorde i Viborg. Duelstyrken og handlekraften var ikke eksisterende, bedst bevist ved Hugo Anderssons tamme aflevering, der endte med en scoring af Jakob Bonde til 3-0, som reelt var det sidste søm i kronjydernes kiste.

Kampens detalje:
Anosike Ementa har modtaget meget kritik, men den knastørre fakta viser bare, at angriberen er inde i en god stime. Søndag kom han igen på tavlen - hans femte scoring i syv kampe - og det var en smuk en af slagsen. Med hælen styrede han kuglen bag om eget støtteben og i nettet. Wow! Genialt, Anosike Ementa.