Video : Tipsbladet
VM

Bah får nok efter spørgsmål: Det er en svinestreg

Det endte ikke helt som ventet efter Tipsbladet-spørgsmål.

Når man er afsted med landsholdet, så er der mange personer og ting, som man må give afkald på. Det mærker det danske landshold, der nu er afsted til VM. Men der er stor forskel på, hvad de først kommer i tanke om, når de skal finde det, som de savner mest.

Det kom til udtryk ved landsholdets Facebook-session søndag aften, hvor det denne gang var Alexander Bah fra Benfica og Martin Braithwaite fra Espanyol, der sad klar til at svare på spørgsmål som blandt andet var Tipsbladets om savn.

Alexander Bahs første indskydelse var brunsvigere, når det kommer til afsavnet til Danmark, mens Braitwaite efterfølgende fik sagt sin familie. Det var noget, som fik Bah til at kræve, at han kunne få sit svar lavet om.

- Mine venner, lyder det fra Bah.

Og her var det godt, at Braitwhaite var til stede med et opfølgende spørgsmål, som det ikke er nemt at komme igennem med over Facebook. Han mindede nemlig Bah om damen derhjemme.

- Hun er jo ikke derhjemme. Ej, det er et tarveligt spørgsmål. Vi slukker nu, fordi det der er fucking tarveligt. Det er en kæmpe svinestreg. Nu vil jeg ikke være med mere. Vi siger farvel nu. Vi ses. Hold kæft mand, siger Benfica-danskeren med et smil og rejser sig og forlader stedet, mens Braithwaite sidder og griner med armene over hovedet.

Tilmed med en kommentar fra angriberen om, at der venter et opkald senere fra hende. Det hele kan ses i den indlejrede video nedenfor.

Danmark har ved VM spillet 0-0 mod Tunesien og tabt 1-2 til Frankrig.

Derfor skal der en sejr til for danskerne over Australien i den sidste gruppekamp, hvis de vil videre. Læs mere om mulighederne her.