• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
VM Lars Gram-Hanssen

Santos afslører: Kaldte Ronaldo ind på kontoret

Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo var ikke glad, da han fik beskeden om, at han var blevet vraget til 1/8-finalen mod Schweiz.

Af Lars Gram-Hanssen

Cristiano Ronaldo har været det absolutte omdrejningspunkt på Portugals landshold i mere end et årti, men til tirsdagens 6-1-sejr over Schweiz var den 37-årige angriber sendt på bænken. 

Efterfølgende var der rygter om, at Cristiano Ronaldo havde truet med at forlade Portugals VM-lejr, men ifølge landstræner Fernando Santos var de historier noget værre vås. 

- Jeg synes, at det er på høje tid at lade Ronaldo være. Han har aldrig sagt til mig, at han ønsker at forlade vores landshold. Og jeg synes, at det er på høje tid, at vi stopper den her diskussion, og at vi lægger polemikken på hylden, lyder det således, ifølge Goal, fra Fernando Santos. 

Portugals landstræner vil dog ikke lægge skjul på, at Cristiano Ronaldo ikke ligefrem modtog beskeden om bænkpladsen med et smil på læben. 

- Jeg talte med ham efter frokost på kampdagen, og jeg inviterede ham ind på mit kontor. Af åbenlyse årsager var Cristiano ikke særligt glad for det, idet han altid har startet inde. Han sagde til mig: 'Mener du virkelig, at det er en god idé?' Men vi havde en normal samtale, hvor jeg forklarede mine synspunkter, og selvfølgelig accepterede han dem. Vi havde en åben og normal samtale, lyder det således fra Fernando Santos. 

Portugals næste kamp under VM er lørdag klokken 16, hvor Marokko venter i kvartfinalen.