Video : Tipsbladet
VM

Slagter DK for VM-fiasko: Jeg er pinligt berørt

Tidligere Manchester United-spiller langer hårdt ud efter det danske landshold.

Det skulle have været så godt - men hvor endte det dog skidt. 

Danmarks VM blev en kæmpe fuser, og det var velsagtens kun de sløje værter fra Qatar, der præsterede en dårligere slutrunde end Kasper Hjulmands tropper, der blev ekspederet ud af Australien. 

Den danske VM-skuffelse har fået en hård medfart i medierne herhjemme, men også i udlandet har man svært ved at forstå, hvordan det kunne gå så galt for Danmark i en ellers overkommelig gruppe.

Den tidligere engelske landsholdsspiller Paul Parker, der spillede mere end 100 kampe for Manchester United i midten af 90'erne, retter en benhård kritik af det danske landsholds VM-indsats.

- Helt ærligt, så er jeg pinligt berørt på vegne af Danmark. Jeg troede, de kunne gøre ondt på alle hold og måske endda gå hele vejen. Men de spillede konservativt og kedeligt igennem hele turneringen. De har på ingen måde gjort deres nation stolte, og danskerne vil huske den her turnering for noget meget grimt de næste mange år, siger Paul Parker til SpilXperten.

Han tilskriver en tandløs dansk offensiv en stor del den tvivlsomme ære.

- Jeg kan slet ikke tro, at Martin Braithwaite er Danmarks bedste angriber. For at være helt ærlig, synes jeg, at han er et meme, lyder det fra Paul Parker, der også langer hårdt ud efter Kasper Dolberg.

- Jeg husker Kasper Dolberg fra hans tid i Ajax, hvor han var et fantastisk talent. Men han har mistet sine evner fuldstændig.

Netop Kasper Dolberg meldes på vej mod et spændende klubskifte, som skal være med til at kickstarte hans karriere - læs mere her.